X

Γερμανία: Δύο οι όμηροι μέσα στo φαρμακείο της Καρλσρούης - Ζητάνε λύτρα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ

Η Aστυνομία έχει τεθεί σε συναγερμό και απέκλεισε την περιοχή, στο κέντρο της πόλης, αν και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες.

Γράφει: TheToc team

Δύο είναι οι όμηροι που κρατούνται μέσα σε φαρμακείο στην Καρλσρούη της Γερμανίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Suttgarter Zeitung.

Η Aστυνομία έχει τεθεί σε συναγερμό και απέκλεισε την περιοχή, στο κέντρο της πόλης, αν και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες. Ένας εκπρόσωπος απέφυγε να διευκρινίσει πόσοι είναι οι όμηροι. Σύμφωνα με την SZ, έχουν ζητηθεί λύτρα ύψους τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Η κατάσταση ομηρείας ξεκίνησε στις 16.30, τοπική ώρα.

Η Καρλσρούη, μια πόλη 300.000 κατοίκων σχετικά κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, είναι η έδρα του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου, του ανώτερου δικαστικού οργάνου της Γερμανίας.

Διαβάστε Επίσης