
Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα σε βάρος της Χαμάς με την υποψία εγκλημάτων κατά Γερμανών πολιτών, έκανε γνωστό νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η εφημερίδα BILD.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, μεταξύ των δολοφονηθέντων και των απαχθέντων τις τελευταίες ημέρες από την Χαμάς στο Ισραήλ βρίσκονται και Γερμανοί πολίτες, οι οικογένειες των οποίων έχουν απευθυνθεί στην γερμανική κυβέρνηση για βοήθεια. Στα επιβεβαιωμένα θύματα περιλαμβάνεται η 22χρονη Κάρολιν Μπολ, φοιτήτρια από το Βερολίνο, η οποία σκοτώθηκε μαζί με τον Βρετανό φίλο της στο Κιμπούτς Νιρ Οζ, κοντά στα σύνορα με τη Γάζα, ενώ άγνωστη είναι η τύχη της 30χρονης Σάνι Λουκ, την οποία περιέφεραν ένοπλοι Παλαιστίνιοι στο πίσω μέρος αγροτικού αυτοκινήτου.
Η έρευνα της Εισαγγελίας αφορά υποψίες για δολοφονίες, ανθρωποκτονίες, απαγωγές και ομηρεία.
Όπως έγραψε στο facebook ο ανταποκριτής του Open στο Βερολίνο Παντελής Βαλασσόπουλος:
Όπως έγινε γνωστό άλλη μια Γερμανίδα δολοφονήθηκε το Σάββατο από τους Παλαιστίνιους της Χαμας.Προκειται για την Καρολιν Μπολ 22 χρονων φοιτητρια από το Βερολίνο. Πέθανε μαζί με τον φίλο της που ειχε πάει να επισκεφθεί στο Ισραήλ. Το Σάββατο ετοιμαζοταν να επιστρέψει στο Βερολίνο όταν εκδηλώθηκε η επίθεση. Κρύφτηκαν σε καταφύγιο αλλά οι δολοφόνοι τους τους βρήκαν. Λιγο πριν πεθάνει έστειλε ένα τελευταίο μήνυμα στη μητέρα της. "Σε αγαπώ", της έγραψε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr