Γερμανία: Κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης στις βάσεις των ΗΠΑ

Σε συναγερμοί όλοι μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα του Newsweek

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα του Newsweek ότι επίκειται τρομοκρατικό χτύπημα στις βάσεις των ΗΠΑ στη Γερμανία, υπήρξε άμεση κινητοποίηση. Με μήνυμα στο facebook η διοίκηση των βάσεων καλεί σε επαγρύπνηση και αναφορά οποιασδήποτε ύποπτης κίνησης.

Το Newsweek έχει στη διάθεσή του εσωτερικό έγγραφο της αντικατασκοπείας σχετικά με την ενδεχόμενη επίθεση στο στρατιωτικό προσωπικό που σταθμεύει στη Γερμανία.

Η αμερικανική "66η Στρατιωτική Ταξιαρχία Πληροφοριών" έλαβε πληροφορία για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση στα στρατεύματα που βρίσκονται είτε στη βάση του Γκραφένβερ στη Βαυαρία ή στη βάση του Ντιουλμέν, στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία.

Γερμανία: Κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης στις βάσεις των ΗΠΑ
 

Σύμφωνα με το Newsweek η πληροφορία εμπεριέχεται σε εσωτερικό απόρρητο έγγραφο από ανώτερο αξιωματούχο των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ. "Σύμφωνα με την πληγή της πληροφορίας, την επίθεση σχεδιάζει άγνωστος Ιορδανός εξτρεμιστής που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη Γερμανία κοντά σε άγνωστη στρατιωτική βάση. Ο άγνωστος Ιορδανός έχει περιγραφεί ως πιστός στο ιορδανικό κράτος και πρόσφατα ορκίστηκε να σκοτώσει Αμερικανούς στρατιώτες στη Γερμανία". Έπειτα από επικοινωνία του περιοδικού με αρμοδίους, η πληροφορία για ενδεχόμενη απειλή επιβεβαιώθηκε. "Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους να παραμένουν σε επαγρύπνηση και να προσέχουν τον περίγυρό τους".