Γυμνόστηθες γυναίκες «παρενοχλούν» τουρίστες στην Τimes Square

Τον προβληματισμό των αρχών της Νέας Υόρκης έχει προκαλέσει η παρουσία γυμνόστηθων γυναικών στην Times Square.

gumnostithes-gunaikes-parenoxloun-touristes-stin-times-square
SHARE THIS
0
SHARES

Η πόλη της Νέας Υόρκης δημιούργησε μια ομάδα εργασίας για να εξετάσει πώς θα μπορέσει να χαλιναγωγήσει τις γυμνόστηθες γυναίκες, τους χαρακτήρες υπερηρώων και τους άνδρες με κοστούμια κινούμενων σχεδίων, οι οποίοι έχουν εξελιχθεί σε ατραξιόν για τουρίστες στην Times Square.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχουν διατυπωθεί σοβαρές ανησυχίες σχετικά τόσο με την καταλληλότητα της παρουσίας τόπλες ατόμων στην Times Square, καθώς και την επιθετική άγρα πελατών από γυμνόστηθες γυναίκες και μασκαρεμένους άνδρες που πολλές φορές εκλαμβάνεται ως παρενόχληση τόσο από τους Νεοϋορκέζους πολίτες όσο και από τους επισκέπτες της πόλης» αναφέρει ανακοίνωση από το γραφείο του δημάρχου Bill de Blasio.

Αν και η παρουσία γυμνόστηθων γυναικών οι οποίες είναι βαμμένες με κόκκινο, λευκό και μπλε body painting αποτελεί μια σχετικά πρόσφατη συνήθεια, άνδρες ντυμένοι ως χαρακτήρες καρτούν όπως ο Mickey και η Minnie, ο Γκούφυ, ο Iron Man, ο Thor και η Betty Boop υπάρχουν εκεί για τους τουρίστες εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, οι καλλιτέχνες αρνούνται να δεχτούν οποιαδήποτε παρέμβαση από το γραφείο του δημάρχου: «Ξέρετε, ο de Blasio (ο δήμαρχος) δεν είναι βασιλιάς. Έχει τα ίδια δικαιώματα με μένα. Είμαστε όλοι καλλιτέχνες και περφόρμερ του δρόμου» είπε ένας καλλιτέχνης ντυμένος ως Thor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook