Η Βαλερί Τριερβελέρ ξεμάλλιασε την κολλητή φίλη της μέσα σε μπαρ

Σε άσχημη κατάσταση τα νεύρα της Βαλερί Τριερβελέρ. Αφού τα έκανε γυαλιά καρφιά στο μέγαρο των Ηλυσίων, ξεμάλλιασε την πρώην κολλητή της μέσα σε μπαρ.

i-baleri-trierbeler-ksemalliase-tin-kolliti-fili-tis-mesa-se-mpar
|
SHARE THIS
0
SHARES

Οταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την κρυφή σχέση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, λέγεται ότι η αντίδραση της Βαλερί Τριερβελέρ ήταν εκρηκτική.

Πήγε στο μέγαρο των Ηλυσίων και άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά της.

Το επόμενο χτύπημά της δεν ήταν με τα χέρια της αλλά μέσω του... βιβλίου της όπου έγραψε με λεπτομέρεια όλα όσα έζησε στο πλευρό του Ολάντ, πριν και μετά το σκάνδαλο.

Το νέο χτύπημα της Βαλερί Τριερβελέρ δεν ήταν προς τον Ολάντ αλλά προς την πρώην κολλητή της φίλη, Βαλερί ντε Σενεβίλ, σε εκδήλωση για τον πολιτικό Ζαν Λουκ Ρομέρο στο Παρίσι.

Η Σενεβίλ στάθηκε κοντά στην Τριερβελέρ σε όλη τη διάρκεια του σκανδάλου με τον Ολάντ, και ήταν μαζί της στον Αγιο Μαυρίκιο, όπου κατέφυγε για να ξεπεράσει τον νευρικό κλονισμό.

Αλλά από τότε που κυκλοφόρησε το βιβλιο της τέως πρώτης κυρίας της Γαλλίας, οι δυο τους σταμάτησαν να μιλούν.

Όταν, λοιπόν, η Βαλερί αντιλήφθηκε την παρουσία της πρώην κολλητής της στην εκδήλωση, την γρατζούνισε με το ένα της χέρι και με το άλλο της τράβηξε τα μαλλιά πριν προλάβουν να την σταματήσουν.

Η Σενεβίλ είναι πρώην σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών και κουμπάρου του Ολάντ, Μισέλ Σαπέν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πρώην σύζυγος του Σαπέν δεν είναι η μόνη φίλη της Τριερβελέρ που απομακρύνθηκε από την ίδια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της.

Η ντε Σενεβίλ, μετά την επίθεση που δέχτηκε από την Τριερβελέρ σκόπευε να καταθέσει μήνυση εναντίον της, αλλά άνθρωποι του περιβάλλοντός της, την έπεισαν να μην το κάνει.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook