X

Η ειρωνική ανάρτηση του ισραηλινού υπουργού Αμυνας Γκάλαντ για τον νέο ηγέτη της Χεζμπολάχ: Όχι για πολύ...

"Όχι για πολύ". Η ανάρτηση - ξεκάθαρη προειδοποίηση του Γκάλαντ για τον νέο ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Γράφει: TheToc team

Με ένα εντελώς λιτό αλλά συγχρόνως και ξεκάθαρα προειδοποιητικό - απειλητικό μήνυμα, σε ανάρτησή του στο X, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιόαβ Γκάλαντ, σχολίασε την εκλογή του Σεΐχη Ναΐμ Κασέμ, ως νέου επικεφαλής της λιβανέζικης ένοπλης ομάδας, της Χεζμπολάχ.

"Προσωρινός διορισμός. Όχι για πολύ"... έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του, καθιστώντας σαφείς τις προθέσεις της ισραηλινής κυβέρνησης, η οποία έχει εξοντώσει μεγάλο μέρος των ηγετών της Χεζμπολάχ, τον ιστορικό ηγέτης της οργάνωσης Νασράλα και τον κληρικό που τον διαδέχθηκε.

Παράλληλα, στα εβραϊκά, προσθέτει: "Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει".

Ποιος είναι ο Ναΐμ Κασέμ, ο νέος επικεφαλής της οργάνωσης

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι εξέλεξε τον δεύτερο στην ιεραρχία της ισλαμιστικής οργάνωσης, τον Ναΐμ Κασέμ, επικεφαλής της οργάνωσης για να διαδεχθεί τον Χασάν Νασράλα, ο οποίος σκοτώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου σε ισραηλινή επιδρομή σε συνοικία της Βηρυτού.

"Το συμβούλιο της Σούρα", ηγετικό όργανο της Χεζμπολάχ, "συμφώνησε στην εκλογή του σέιχ Ναΐμ Κάσεμ στη θέση του γενικού γραμματέα της Χεζμπολάχ", ανακοινώθηκε από την ισλαμιστική φιλοϊρανική οργάνωση.

Διαβάστε Επίσης