X

Η Γαλλία ξεπέρασε την Ισπανία σε θανάτους. 348 νέοι το εικοσιτετράωρο

Συνολικά, από την 1η Μαρτίου, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 26.991 θάνατοι, αλλά η πίεση στις ΜΕΘ συνεχίζει να μειώνεται, με 2.542 ασθενείς

Γράφει: TheToc team
EPA

Ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη Γαλλία αυξήθηκε και πάλι σήμερα, με 348 νέους θανάτους μέσα σε 24 ώρες, ωστόσο ο αριθμός των βαριά πασχόντων ασθενών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας συνεχίζει να μειώνεται, σύμφωνα με τη γενική διεύθυνση υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνολικά, από την 1η Μαρτίου, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 26.991 θάνατοι, αλλά η πίεση στις ΜΕΘ συνεχίζει να μειώνεται, με 2.542 ασθενείς, 170 λιγότερους από την προηγούμενη ημέρα.

Μετά τον τελευταίο απολογισμό η Γαλλία ξεπέρασε σε αριθμό θυμάτων την Ισπανία (26.920), φέροντας τη χώρα στην τέταρτη θέση με τους περισσότερους νεκρούς από την Covid-19, μετά τις ΗΠΑ, την Βρετανία και την Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη δεύτερη μέρα της λήξης του 55ημερου lockdown, καταγράφηκαν επίσης 708 νέα κρούσματα και ο συνολικός αριθμός αυτών ανέρχεται πλέον σε 140.227.