Η γαλλίδα υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Λουαζό φωνάζει τη γάτα της...Brexit

Ένα τρομερά πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Γαλλίδα υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ναταλί Λουαζόγια, για να καυτηριάσει τα πισωγυρίσματα των Βρετανών για το Brexit.

i-gallida-upourgos-eurwpaikwn-upothesewn-louazo-fwnazei-ti-gata-tisbrexit
SHARE THIS
0
SHARES

Brexit είναι το όνομα που έδωσε η γαλλίδα η Γαλλίδα υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ναταλί Λουαζό, στη ... γάτα της.

Γιατί; Απλούστατα διότι, όπως δήλωσε η ίδια στη «Journal du Dimanche», το αγαπημένο της τετράποδο κάθε πρωί ζητά εναγωνίως να τη βγάλει έξω από το σπίτι για να πάρει τον αέρα της, αλλά κάθε φορά που η αφεντικίνα της ανοίγει την πόρτα, η Brexit ...αρνείται να βγει εκτός σπιτιού!.

Οι δηλώσεις της έρχονται την περίοδο όπου αναμένεται να προγραμματιστεί μία τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία στο βρετανικό Κοινοβούλιο για το Brexit, μόνο εάν υπάρξει μία «ρεαλιστική προοπτική» να επιτύχει, όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της προηγούμενης εβδομάδας στο κοινοβούλιο, η Τετάρτη είναι η τελευταία μέρα για τη διεξαγωγή συζήτησης στη Βουλή των Κοινοτήτων, και αν τελικά υπάρξει ψηφοφορία, η κυβέρνηση θα πρέπει να καταθέσει την πρότασή της μέσα στις επόμενες ώρες.

 Η Ναταλί Λουαζό θα είναι ένα από τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου που θα υποστηρίξει ο Εμανουέλ Μακρόν για τις Ευρωεκλογές. Η ίδια υποστηρίζει μια σκληρή γραμμή απέναντι στις διαπραγματεύσεις για το Brexit απορρίπτοντας τις προτάσεις των Βρετανών και προειδοποιώντας για τις επώδυνες συνέπειες ενός άτακτου Brexit.

 

 

 

Πηγή: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook