Η Γκαγιέ παράτησε τον Ολάντ μετά τις αποκαλύψεις του βιβλίου της Τριερβελέρ

Σε φτηνό ριάλιτι έχει εξελιχθεί το τρίγωνο Ολάντ, Γκαγιέ, Τριερβελέρ. Η ηθοποιός φέρεται να εγκατέλειψε τον πρόεδρο μετά τις αποκαλύψεις του βιβλίου της Βαλερί.

i-gkagie-paratise-ton-olant-meta-tis-apokalupseis-tou-bibliou-tis-trierbeler
|
SHARE THIS
0
SHARES

Μετά από το περιοδικό "Closer", είναι η σειρά του "VSD" να κάνει αποκαλύψεις σχετικά με την πολύ περίπλοκη σχέση της ηθοποιού Ζιλί Γκαγιέ και του Φράνσουά Ολάντ. Το ζευγάρι χώρισε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οπως φαίνεται, η ίδια η Ζιλί Γκαγιέ αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση της με τον Ολάντ, δέκα μήνες μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού Closer και αιτία είναι οι αποκαλύψεις του βιβλίου της Τριερβελέρ.

Όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα, η Γκαγιέ έχει ήδη γυρίσει σελίδα, πράγμα που σημαίνει ότι το βιβλίο της Τριερβελέρ με τίτλο "Σ' ευχαριστώ για τη στιγμή", πέραν του ότι έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων, έχει εκπληρώσει με το παραπάνω και τον στόχο της εκδίκησης προς τον πρώην της.

Το δημοσίευμά παρουσιάζει τον πρόεδρο Ολάντ βυθισμένο στη μοναξιά, ενώ τον αποκαλεί ως «ο κρατούμενος του Μεγάρου των Ηλυσίων».

Μάλιστα, στο τέλος του κειμένου, προτρέπει την Τριερβελέρ να παντρευτεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς αυτή θα ήταν μια ακόμα μεγαλύτερη προσβολή για τον Φρανσουά Ολάντ, του οποίου η δημοτικότητα κατρακυλά μέρα με τη μέρα.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook