Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον θα πεθάνει αύριο, ίδια μέρα με τη μητέρα της

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν θα πεθάνει την ίδια μέρα με τη μητέρα της: Η οικογένεια έχει προγραμματίσει να την βγάλει από τη μηχανική υποστήριξη αύριο.

i-kori-tis-gouitnei-xiouston-tha-pethanei-aurio-idia-mera-me-ti-mitera-tis
SHARE THIS
0
SHARES

Η 21χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η οποία νοσηλεύεται από τις 31 Ιανουαρίου και βρίσκεται σε κώμα, θα πεθάνει αύριο, επέτειο θανάτου της μητέρας της.

Η οικογένειά της, αποφάσισε να την αποσυνδέσει τη Μπόμπι από τα μηχανήματα που την κρατούν στη ζωή, αύριο, επέτειο θανάτου της μητέρας της.

Σύμφωνα με τη Mirror, ήταν η γιαγιά της Μπόμπι και μητέρα της Γουίτνεϊ, η οποία πρότεινε τις 11 του Φλεβάρη - την ημέρα που η δική της κόρη βρέθηκε νεκρή - για να αποσυνδέσουν την εγγονή της.

Μια πηγή από την οικογένεια είπε ότι ήταν «ένας συμβολικός τρόπος για να κρατήσουν τη μητέρα και την κόρη μαζί για πάντα. Ετσι, η Γουίτνεϊ και η Μπόμπι θα είναι για πάντα μαζί».

«Η γιαγιά της Μπόμπι και μητέρα της Γουίτνεϊ, πρότεινε την ιδέα να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα υποστήριξης της ζωής, την ίδια ημέρα που πέθανε η μητέρα της. Είναι πληγωμένη που εκτός από την κόρη, θα χάσει και την εγγονή της».

Τραγική φιγούρα η γιαγιά της Μπόμπι Κριστίνα, έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η εγγονή της.
Τραγική φιγούρα η γιαγιά της Μπόμπι Κριστίνα, έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η εγγονή της.

Η Μπόμπι παραμένει σε κώμα από τότε που βρέθηκε μπρούμυτα στη μπανιέρα του σπιτιού της στην Ατλάντα, στις 31 Ιανουαρίου.

Η μητέρα της, είχε επίσης βρεθεί νεκρή σε μια μπανιέρα, και η τραγική ειρωνεία είναι ότι αύριο συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατό της.

Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, είπαν ότι η Μπόμπι είχε «πολλά τραύματα στο πρόσωπο» όταν βρέθηκε αναίσθητη, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, ο φίλος της Νικ Γκόρντον ανακρίνεται από την αστυνομία για το αν ήξερε κάτι για τα σημάδια στο πρόσωπό της.

Οι γιατροί έχουν πει στον πατέρα της 21χρονης, τον τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν, 46 ετών, να είναι προετοιμασμένος για το χειρότερο, αφού η κόρη του αργοσβήνει και δεν μπορούν να κάνουν πολλά για αυτό.

O πατέρας της, Μπόμπι Μπράουν, δεν φεύγει από το πλευρό της.
O πατέρας της, Μπόμπι Μπράουν, δεν φεύγει από το πλευρό της.
Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν και ο σύντροφός της, Νικ Γκόρντον.
Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν και ο σύντροφός της, Νικ Γκόρντον.

Χθες το βράδυ, οι φίλοι και η οικογένεια της Μπόμπι διοργάνωσαν δημόσια αγρυπνία, για όσους επιθυμούσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προσευχηθούν για τη νεαρή.

Στην εκδήλωση προσήλθαν εκατοντάδες άνθρωποι που άναψαν ένα κερί και προσευχήθηκαν για εκείνη, κρατώντας πανώ που έγραφαν «ξύπνα Μπόμπι Κριστίνα» και «Μπόμπι Κριστίνα δεν είσαι μόνη σου».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Mirror

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook