X

Η μεγάλη συναυλία στο κάστρο του Ουίνδσορ για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου [εικόνες - βίντεο]

Μεγάλα αστέρια εμφανίσθηκαν απόψε Κυριακή το βράδυ στη σκηνή που έχει στηθεί στο κάστρο του Ουίνδσορ για τη μεγάλη συναυλία για τη στέψη του Κάρολου.

Γράφει: TheToc team

Σήμερα Κυριακή 7 Μαϊου είναι η η δεύτερη ημέρα εορτασμού για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου στη Βρετανία. Γι΄αυτόν τον λόγο πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη συναυλία με διάσημα ονόματα τα οποία βρέθηκαν στη σκηνή που χει στηθεί στο κάστρο του Ουίνδσορ. Πρόκειται μάλιστα για τη μεγαλύτερη σκηνή που έχει στηθεί ποτέ στο κάστρο, ενώπιον της βασιλικής οικογένειας.

Η σκηνή είναι διαμορφωμένη όπως η σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου (Union Flag) και την πάτησαν η Κέιτι Πέρι, ο Λάιονελ Ρίτσι, οι Τέικ Δατ, ενώ έδωσαν κοινή παράσταση το Βασιλικό Μπαλέτο, η Βασιλική Όπερα, η Royal Shakespeare Company, το Royal College of Music και το Royal College of Art.

Σύμφωνα με τη "Sun", στη συναυλία έχουν πάει περίπου 20.000 άτομα.

Η Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger), ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocceli), ο Νικ Κέιβ (Nick Cave), ο Όλι Μερς (Olly Murs) και οι άλλοι αστέρες βρίσκονται ήδη στο Κάστρο του Γουίνσδορ.

Παράλληλα, μια ορχήστρα παγκόσμιας κλάσης έπαιξε μια σειρά από αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

Ο Αντρέα Μποτσέλη ερμήνευσε το You ll never Walk Alone.

Ένα μικρό λόγο έβγαλε προς τιμήν της στέψης του Καρόλου ο γιος του πρίγκιπας της Ουαλίας Γουίλιαμ.