X

Η Μέρκελ με τον Κλούνεϊ και την Αμάλ για τους πρόσφυγες

Με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ συναντήθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ για να συζητήσει μαζί της το θέμα της προσφυγικής κρίσης.

Γράφει: TheToc team

Τον αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη Τζορτζ Κλούνεϊ, τη σύζυγό του Αμάλ και τον Πρόεδρο της Οργάνωσης "Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης" και πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Ντέιβιντ Μίλιμπαντ δέχθηκε νωρίτερα σήμερα η καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπός της Κριστιάνε Βιρτς, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους πιθανές δράσεις για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Ο Κλούνεϊ, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, εξέφρασε την διάθεση να συναντηθεί με την κυρία Μέρκελ, "για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε" στο θέμα των προσφύγων.