Η Μόνικα Λεβίνσκι επιστρέφει με αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Κλίντον

«Ήρθε η ώρα να κάψω τον μπερέ και να θάψω το μπλε φόρεμα» δηλώνει στην ιδιόχειρη εξομολόγηση της που δημοσιεύεται την Πέμπτη, υπό τον τίτλο: «Ντροπή και επιβίωση». Τί λέει για τον Κλίντον.

i-monika-lebinski-epistrefei-me-apokalupseis-gia-ti-sxesi-tis-me-ton-klinton
|
SHARE THIS
0
SHARES

Μετά από δέκα χρόνια σιωπής, η 40χρονη πια Μόνικα Λεβίνσκι, μιλάει για την «ανάρμοστη σχέση» της με τον ΜπΙλ Κλίντον. «Εγώ προσωπικά λυπήθηκα βαθιά για ό,τι συνέβη ανάμεσα σε μένα και τον πρόεδρο Κλίντον.» αναφέρει η Λεβίνσκι, στο κείμενό της που θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του αμερικανικού περιοδικού την ερχόμενη Πέμπτη 8 Μαΐου και στις 13 του μηνός στην έντυπη έκδοση.

«Είναι ώρα να σταματήσω να φέρομαι με το γάντι στο παρελθόν μου και στο μέλλον κάποιων άλλων ανθρώπων»

Αποφάσισα να δώσω διαφορετικό τέλος στην ιστορία μου

Η εισαγωγή θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμη και απειλητική... Για την ίδια και για κάποιους με φιλοδοξίες: «Είναι ώρα να σταματήσω να φέρομαι με το γάντι στο παρελθόν μου και στο μέλλον κάποιων άλλων ανθρώπων», αναφέρει με νόημα. «Είμαι αποφασισμένη να δώσω ένα διαφορετικό τέλος στην ιστορία μου. Επιτέλους αποφάσισα να βγω από παραπέτασμα για να αφηγηθώ τα πράγματα και να δώσω ένα νόημα στο παρελθόν μου. Με ποιο κόστος; Θα το μάθω σύντομα»

Οι Κλίντον δεν πλήρωσαν για την σιωπή μου

Για τα 10 χρόνια της σιωπής της σχολιάζει ότι «παρέμειναν τόσο σιωπηλή που κυκλοφόρησε η φήμη ότι οι Κλίντον με πλήρωσαν για να σιωπήσω. Άλλωστε για ποιο λόγο να απέχω από την αποκάλυψη. Σας διαβεβαιώνω ότι τίποτε δεν είναι περισσότερο αναληθές».

«Η κυβέρνηση Κλίντον, τα τσιράκια του ειδικού ανακριτή, οι πολιτικοί λειτουργοί και τα μέσα ενημέρωσης κατάφεραν να μου κολλήσουν την ρετσινιά.»

Έγινα ο αποδιοπομπαίος τράγος

Η Μόνικα Λεβίνσκι ξεκαθαρίζει ότι η σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον ήταν μεταξύ δύο ενηλίκων που συγκατατέθηκαν. Δηλώνει ότι υπέστη δημόσια διαπόμπευση όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, γεγνός που άλλαξε μια για πάντα τη ζωή της: «Σίγουρα, το αφεντικό μου, με εκμεταλλεύτηκε, αλλά μένω ακλόνητη στην άποψη ότι επρόκειτο για μια σχέση με την συγκατάθεση και των δύο. Οποιαδήποτε 'κατάχρηση” συνέβη μετά την αποκάλυψη, όταν έγινα ο αποδιοπομπαίος τράγος για να προστατεύσει την πανίσχυρη θέση του. Η κυβέρνηση Κλίντον, τα τσιράκια του ειδικού ανακριτή, οι πολιτικοί λειτουργοί και τα μέσα ενημέρωσης κατάφεραν να μου κολλήσουν την ρετσινιά. Και η η ρετσινιά κόλλησε, επειδή ήταν εμποτισμένη με εξουσία.»

«Θα απαιτείτο να παίρνω μέρος σε εκδηλώσεις, στις οποίες θα παρευρίσκονταν και δημοσιογράφοι»

Οι αποτυχημένες συνεντεύξεις για μια δουλειά

Για τη ζωή της μετά το καταλάγιασμα του σκανδάλου η Λεβίνσκι γράφει: «Απέρριψα προτάσεις που θα μου εξασφάλιζαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια, γιατί δεν θεωρούσα ότι ήταν σωστό να κάνω αυτό που ζητούσαν». Αφου πήρε το Master της στην κοινωνική ψυχολογία από το London School of Economics, κι αφού περιπλανήθηκε σε διάφορες αμερικανικές μεγαλουπόλεις δίνοντας αμέτρητες συνεντεύξεις για μια θέση εργασίας αλλά πάντα έβρισκε μπροστά της «το παρελθόν της» όπως με τακτ δήλωναν οι υποψήφιοι εργοδότες της. «Ποτέ δεν ήμουν η κατάλληλη για μια θέση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ήμουν ακατάλληλη για συγκεκριμένους λόγους, όπως ότι θα απαιτείτο να παίρνω μέρος σε εκδηλώσεις, στις οποίες θα παρευρίσκονταν και δημοσιογράφοι». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook