X

Η συγκλονιστική εξομολόγηση 12χρονου: Ήμουν ξαπλωμένος δίπλα σε ένα πτώμα

Ένα παιδί που βρέθηκε στο μακελειό του Bataclan περιγράφει τη συγκλονιστική στιγή που οι θεατές έπεφταν γύρω του νεκροί από τα πυρά των τρομοκρατών.

Γράφει: TheToc team

«Ακούστηκαν πολλά μπανγκ μπανγκ. Και όπως όλοι οι υπόλοιποι νομίζαμε ότι ήταν πυροτεχνήματα του σόου. Μετά ένιωσα κάτι να περνά ξυστά από το αυτί μου, δεν ξέρω αν ήταν σφαίρα ή κάτι άλλο και κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε. Πέσαμε στο έδαφος. Είδα δύο ενόπλους. Ο ένας ξαναγέμιζε το όπλο. Έμοιαζε με έναν κανονικό νεαρό, δεν είχε τίποτα διαφορετικό από τους άλλους», λέει στην κάμερα του CNN ο πατέρας του 12χρονου Όσκαρ, ο οποίος βρισκόταν με τον γιο του στη συναυλία των Eagles of Death Metal, στo Bataclan.

«Είπε κάτι για τη Συρία (Να σκεφτούμε τη Συρία) στα Γαλλικά, χωρίς κάποια προφορά. Ήταν η μητρική του μάλλον τα γαλλικά. Ήταν η πρώτη φορά που είδα πτώμα στη ζωή μου και η πρώτη που ήμουν ξαπλωμένος δίπλα σε ένα. Ήταν πολύ άβολη στιγμή» λέει ο 12χρονος ενώ γέρνει το βλέμμα του. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν τρόμαξε, ο 12χρονος απαντά..ναι.