X

Ικανοποίηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την "εποικοδομητική πρόταση της Γαλλίας και της Γερμανίας"

Η καγκελάριος της Γερμανίας και ο πρόεδρος της Γαλλίας εισηγήθηκαν τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού ταμείου ανάκαμψης ύψους 500 δισ. ευρώ

Γράφει: TheToc team

Την ικανοποίησή της εξέφρασε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την "εποικοδομητική πρόταση της Γαλλίας και της Γερμανίας" για την ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας μετά την πανδημία του νέου κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ντερ Λάιεν έκανε αυτήν την ανακοίνωση αφού η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στην κοινή συνέντευξη Τύπου τους εισηγήθηκαν τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού ταμείου ανάκαμψης, ύψους 500 δισεκ. ευρώ, "για την αλληλεγγύη και την ανάπτυξη" στην ΕΕ.