ΗΠΑ: «Πάρτι» στο δικαστήριο για 5χρονο που υιοθετήθηκε επίσημα

Στο δικαστήριο βρέθηκαν οι μαθητές μιας τάξης νηπιαγωγείου στο Μίσιγκαν... για να παρακολουθήσουν τον πεντάχρονο συμμαθητή τους να υιοθετείται επίσημα.

ipa-parti-sto-dikastirio-gia-5xrono-pou-uiothetithike-episima
SHARE THIS
0
SHARES

Στο δικαστήριο βρέθηκαν οι μαθητές μιας τάξης νηπιαγωγείου στο Μίσιγκαν... για να παρακολουθήσουν τον πεντάχρονο συμμαθητή τους να υιοθετείται επίσημα από την καινούρια του οικογένεια!

Το γεγονός δημοσιοποίησε η κομητεία του Κεντ με μια ανάρτηση μέσω Facebook. Στη φωτογραφία ο 5χρονος Μάικλ που ήθελε να ζήσει αυτή την ημέρα μαζί με τους συμμαθητές του φαίνεται χαλαρός, να κάθεται δίπλα στους θετούς του γονείς και πίσω του οι συμαθητές του να κρατούν μικρά πλακάτ με καρδούλες.

«Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος», είπε στη δικαστή ένας εκ των συμμαθητών του, ο μικρός Στίβεν, ενώ ένα κοριτσάκι είπε στην έδρα ότι αγαπά τον Μάικλ.

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία οι μαθητές, οι δάσκαλοι αλλά και οι γονείς που πήγαν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε επευφημίες ενώ η δικαστής,είπε ότι «όλο το νηπιαγωγείο ήταν εδώ για να του πει “σ' αγαπάμε” και “σε στηρίζουμε” και ότι “δεν θα είμαστε εδώ μόνο σήμερα, αλλά όλα τα χρόνια στο μέλλον”».

Λίγη ώρα αργότερα ο πεντάχρονος δήλωνε ότι αγαπά «τον μπαμπά μου» με τον πατέρα του να βουρκώνει.

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook