
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μετέδωσε απευθείας πλάνα από μια διαδήλωση στο κέντρο της Τεχεράνης όπου οι συγκεντρωμένοι "γιόρταζαν" τα πυραυλικά πλήγματα στη βάση Αλ Ουντέιντ, στο Κατάρ.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν ιρανικές σημαίες και φώναζαν "θάνατος στην Αμερική". Ακούγονταν επίσης κόρνες αυτοκινήτων.
![Ιράν: Βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την επίθεση στην αμερικανική βάση [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/62/622de7a5e2ac421d996a0db1401d3954.jpg?v=1&maxwidth=650&originalwidth=2048&)
Έξι ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν την αμερικανική βάση, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο Irna που επικαλείται μια ανακοίνωση των Φρουρών της Επανάστασης, του ιδεολογικού στρατού της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

"Έξι πύραυλοι έπληξαν την αμερικανική βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ" σε αντίποινα για τα αμερικανικά πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, ανέφερε αυτή τη ανακοίνωση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr