
Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ, που δείχνει τα όσα συμβαίνουν στη ζώνη επιχειρήσεων στο Λίβανο.
Η δημοσιογραφική ομάδα, με τον απεσταλμένο ρεπόρτερ, Σταύρο Ιωαννίδη, πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στη Μέτουλα του βόρειου Ισραήλ όταν και η Χεζμπολάχ ξεκίνησε ένα μπαράζ επιθέσεων με ρουκέτες στην πόλη.
Οι οικισμοί έχουν εκκενωθεί καθώς η σιιτική οργάνωση έχει στοχοποιήσει κατοικημένες περιοχές.
Η αποστολή και όσοι βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο κλήθηκαν να βρουν καταφύγιο εντός δέκα δευτερολέπτων.
Στην περιοχή σήμανε συναγερμός και εν συνεχεία ζητήθηκε από τη δημοσιογραφική αποστολή να αποχωρήσει για λόγους ασφαλείας.
Καθώς το δημοσιογραφικό συνεργείο του ΣΚΑΪ ήταν εν κινήσει, σήμανε εκ νέου συναγερμός για ρίψη ρουκετών και αντιαρματικών πυραύλων αυτή τη φορά.
Κρίθηκε επιβεβλημένη η εύρεση ενός νέου καταφύγιου.
Δείτε το συγκλονιστικό οδοιπορικό του ΣΚΑΪ στην κλειστή ζώνη επιχειρήσεων, στο βορειότερο σημείο του Ισραήλ, στη μεθόριο με το Λίβανο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr