X

Ισραήλ: ΙΧ έπεσε πάνω σε πλήθος, 10 τραυματίες, οι δύο σοβαρά- Νεκρός ο Παλαιστίνιος, ήταν παντρεμένος με Αραβο-Ισραηλινή

"Ο τρομοκράτης βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και έχει εξουδετερωθεί" αναφέρει η Αστυνομία.

Γράφει: TheToc team

Πιθανόν, νέο τρομοκρατικό χτύπημα στο Ισραήλ, καθώς ένας 24χρονος Παλαιστίνιος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος, τραυματίζοντας 10 άτομα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στο Channel 12 ότι "ο τρομοκράτης βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Έχει εξουδετερωθεί" με το Times Of Israel να κάνει λόγο αργότερα πως "είναι νεκρός".

"Το αυτοκίνητο επιτάχυνε και χτύπησε μια ομάδα ανθρώπων στο Karkur Junction. Χτύπησε σε στάση λεωφορείου", αναφέρει η Αστυνομία: "Από εκεί προσπάθησε να συνεχίσει με το αυτοκίνητο. Έσπευσε προς ένα κοντινό περιπολικό και το χτύπησε. Οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν, τον έπιασαν και τον εξουδετέρωσαν".

Διαβάστε Επίσης

Τουλάχιστον ένα άτομο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τέσσερα ή πέντε φέρονται να είναι σε μέτρια έως σοβαρή κατάσταση. Άπαντες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Το Channel 12 αναφέρει ότι ο ύποπτος τρομοκράτης είναι ένας 24χρονος Παλαιστίνιος από τη βόρεια Δυτική Όχθη, ο οποίος ήταν παντρεμένος με μια Άραβο-Ισραηλινή και ζούσε στο Ισραήλ για ένα χρονικό διάστημα στην κοινότητα Ma'ale Iron, κοντά στη Χάιφα. Δεν έχει ποινικό μητρώο ή μητρώο ασφαλείας.

Διαβάστε Επίσης