
Ο Μπιλ Γκέιτς μέσα από μια σειρά tweets δείχνει το μέγεθος της επικινδυνότητας του κορονοϊού, καθώς θεωρεί ότι μπαίνουμε στη χειρότερη φάση της πανδημίας.
Αργά το βράδυ της Τρίτης, ο δισεκατομμυριούχος αποκάλυψε ότι σκοπεύει να ακυρώσει τα περισσότερα από τα σχέδια των διακοπών του και προειδοποίησε ο κόσμος "μπορεί να εισέλθει στη χειρότερη φάση της πανδημίας".
Υποστηρίζοντας ότι η παραλλαγή Όμικρον εξαπλώνεται ταχύτερα από οποιονδήποτε ιό στην ιστορία, δήλωσε ότι ο μεγάλος άγνωστος παραμένει το πόσο μπορεί να μας αρρωστήσει η παραλλαγή.
"Πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας μέχρι να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτή. Ακόμα και αν είναι μόνο το μισό της σοβαρότητας της Δέλτα, θα είναι το χειρότερο κύμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, επειδή είναι τόσο μολυσματικό" τόνισε.
Αναφερόμενος στην Όμικρον γράφει: "Αν υπάρχουν καλά νέα εδώ, είναι ότι η Όμικρον κινείται τόσο γρήγορα που μόλις γίνει κυρίαρχη σε μια χώρα, το κύμα εκεί θα διαρκέσει λιγότερο από 3 μήνες. Αυτοί οι λίγοι μήνες μπορεί να είναι άσχημοι, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν λάβουμε τα σωστά μέτρα, η πανδημία μπορεί να τελειώσει το 2022".
There will be more breakthrough cases in people who are vx’d, which sounds concerning but is purely a factor of how many people are vx’d and how fast this variant is spreading. Vaccines are designed to prevent people from getting seriously ill or dying & are doing that well.
— Bill Gates (@BillGates) December 21, 2021
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr