"Καλά πήγε αυτό". Αυτή είναι μια φράση που ταιριάζει... γάντι για έναν οδηγό στο Καζακστάν, ο οποίος ενώ έκανε ντριφτ, παρέσυρε χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο έριξε στο έδαφος.
Το συμβάν έγινε στην κεντρική πλατεία της πόλης Σαριαγκάς και προκάλεσε αναστάτωση στους παρευρισκόμενους, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν τραυματισμοί. Όταν ο οδηγός του οχήματος κατάλαβε πως η προσπάθειά του δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε, φρόντισε να γίνει... καπνός.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε αργότερα στις αστυνομικές Αρχές ο νεαρός που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, επιχείρησε να παρακάμψει το δέντρο, όμως έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε πάνω σε αυτό.
Αν και τα αίτια του ατυχήματος μοιάζουν ξεκάθαρα, εντούτοις διερευνώνται από την Αστυνομία.
🎄In Kazakhstan, a driver went drifting and knocked down the main New Year’s tree
— NEXTA (@nexta_tv) December 24, 2025
The incident happened on the central square in the city of Saryagash.
Later, the young man told police that he was trying to drive around the tree, lost control of the vehicle, and crashed into… pic.twitter.com/qnuJHfmPrp
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Καζακστάν: Οδηγός... Fast & Furious έκανε ντριφτ για κλάματα και γκρέμισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο [βίντεο]](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/85/850c5f8fafb942dc8e9ff2edc4345e7d.jpg?anchor=topcenter)