Το μαύρο πόνι της βασίλισσας Ελισάβετ, η Έμμα, συνοδευόμενο από τον ιπποκόμο του, παρακολούθησε τη νεκρική πομπή να μπαίνει στο Κάστρο του Γουίνδσορ και να οδεύει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.
Τα δύο κόργκι της βασίλισσας, η Σάντι και ο Μίουικ, μεταφέρθηκαν επίσης από το προσωπικό στους κήπους της βασιλικής κατοικίας για να περιμένουν την άφιξη της σορού της βασίλισσας.
Η Ελισάβετ αγαπούσε πολύ τα σκυλάκια κόργκι και τα άλογα και απολάμβανε την ιππασία. Ο πρίγκιπας Άντριου, ο δευτερότοκος γιος της, θα αναλάβει τώρα τη φροντίδα των δύο σκυλιών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Τα αγαπημένα της κόργκι και το μαύρο πόνι στη νεκρική πομπή [βίντεο]](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/39/39fe87ab5c6b40ab94121ffb4134104d.jpg?anchor=topcenter)