Κούβα: Απαγορεύτηκαν τα αρώματα «Ερνέστο» και «Ούγκο»

Με τιμωρία απείλησε τους υπεύθυνους δημόσιας επιχείρησης, που παρουσίασε δύο αρώματα με τις ονομασίες «Ερνέστο» και «Ούγκο» η κυβέρνηση της Κούβας.

kouba-apagoreutikan-ta-arwmata-ernesto-kai-ougko
SHARE THIS
0
SHARES

«Για αυτό το σοβαρό λάθος, τα πειθαρχικά μέτρα που επιβάλλονται θα ληφθούν» καθώς «πρωτοβουλίες αυτού του είδους δεν θα γίνουν ποτέ ανεκτές από τους πολίτες μας ούτε από την επαναστατική κυβέρνησή», εξηγεί σε ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα Granma, το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρόεδρο Ραούλ Κάστρο.

Σε αυτό το κείμενο προστίθεται ότι «οι λεπτομέρειες αυτής της ανεύθυνης ενέργειας αναλύθηκαν σε βάθος τη νύχτα της Παρασκευής (προς Σάββατο) με το διευθυντή της εταιρείας και τους υπαλλήλους που παρουσίασαν το προϊόν, που βρίσκεται ακόμα στη φάση της ανάπτυξης και δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά ούτε έχει καταχωρηθεί».

Τα αρώματα «Ερνέστο» και «Τσάβες»
Τα αρώματα «Ερνέστο» και «Τσάβες»

Φόρος τιμής σε Τσε Γκεβάρα και Τσάβες

Με αφορμή ένα συνέδριο που διεξήχθη αυτήν την εβδομάδα στην Αβάνα, ο όμιλος Labiofam παρουσίασε τα δύο αρώματα «που τα είχε ονομάσει «Ερνέστο» και «Ούγκο» υποτίθεται για να αποτίνει «φόρο τιμής» στους Ερνέστο Τσε Γκεβάρα και Ούγκο Τσάβες Φρίας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Παρασκευής «εξακριβώθηκε ότι ήταν ψευδές το γεγονός ότι συγγενείς του «Τσε» και του Τσάβεζ είχαν εγκρίνει τη χρήση των ονομάτων τους, όπως είχε αναφέρει ένας υπάλληλος» της δημόσιας αυτής επιχείρησης σε ξένα μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook