
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ενδέχεται να συναντηθεί με τον βρετανό τραγουδιστή Έλτον Τζον, όταν ο τελευταίος θα επισκεφθεί τη Μόσχα τον Μάιο, εφόσον βρεθεί κάποιο κενό στο πρόγραμμά τους, ανέφερε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου τη Δευτέρα.
Ο Πούτιν είχε τηλεφωνήσει στον Έλτον Τζον τον περασμένο Σεπτέμβριο, εκφράζοντάς του τη διάθεση του να τον συναντήσει, μετά τις ανησυχίες που είχε εκφράσει ο βρετανός σταρ για τα δικαιώματα των γκέι στη Ρωσία.

«Όταν μίλησαν στο τηλέφωνο πριν από μερικούς μήνες, συμφώνησαν να συναντηθούν κατά τη διάρκεια της διαμονής του Έλτον Τζον στη Μόσχα» ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους.
«Μια τέτοια συνάντηση δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν έχουμε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες (της επίσκεψης του Έλτον Τζον) και αν το επιτρέψει το πρόγραμμα εργασίας του προέδρου» σημείωσε ο Πεσκόφ.

Ο Έλτον Τζον θα πραγματοποιήσει μια συναυλία στη Μόσχα στις 30 Μαϊου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, ενώ θα πραγματοποιήσει ακόμη μία συναυλία στην Αγία Πετρούπολη, τη γενέτειρα του Πούτιν.
Τα εισιτήρια για τη συναυλία στη Μόσχα φτάνουν μέχρι και τα 88.000 ρούβλια, δηλαδή περίπου 1150 ευρώ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr