Σε θέατρο επιχειρήσεων ενός ανελέητου πολέμου εκ μέρος των τρομοκρατών έχει μεταβληθεί η Κωνσταντινούπολη που δέχθηκε νέα επίθεση τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς.
Για όσους γιόρταζαν την έλευση της νέας χρονιάς στο πιο διάσημο κλαμπ της πόλης, ο «Αγιος Βασίλης», ο αγαπημένος άγιος των παιδιών, έγινε συνώνυμο της φρίκης σκορπίζοντας τον θάνατο αφήνοντας πίσω του 39 νεκρούς και 69 τραυματίες.
Μέσα σε δευτερόλεπτα οι σκηνές χαράς και οι πανηγυρισμοί για τον ερχομό της νέας χρονιάς μετατράπηκαν σε φρίκη και τρόμο, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο διάσημο κλαμπ της Πόλης να πατούν κυριολεκτικά επί πτωμάτων για να σωθούν.
Σήμερα, η παγωμένη Κωνσταντινούπολη μετρά τις πληγές της και θάβει τους νεκρούς της επίθεσης.
Περαστικοί αφήνουν λουλούδια στο σημείο ενώ οι εικόνες της ημέρας εκπέμπουν μια εκκωφαντική σιωπή, σε αντίθεση με την αναστάτωση που επικράτησε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr