
Σοκαριστική ήταν η εικόνα που αντίκρυσαν αστυνομικοί στην πόλη Ένοκ Σίτι στη Γιούτα των ΗΠΑ όταν μπήκαν σε σπίτι για να ελέγξουν την κατάσταση μιας οικογένειας που δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετό χρονικό διάστημα. Τότε βρέθηκαν μπροστά σε οκτώ πτώματα.
Σύμφωνα με το Reuters τα οκτώ άψυχα σώματα ανήκαν σε τρεις ενηλίκους και πέντε παιδιά, όλα μέλη της ίδιας οικογένειας. Κατά την ίδια πηγή και οι οχτώ είχαν πυροβοληθεί.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας για την ώρα δεν εκτιμάται ότι υπάρχει κάποιος ευρύτερος κίνδυνος ούτε και υπάρχει κάποιος ύποπτος που κυκλοφορεί ελεύθερος.
"Δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν θα προβούμε σε υποθέσεις" δήλωσε ο ίδιος προσθέτοντας ότι "η τοπική κοινωνία έχει σοκαριστεί. Τη γνωρίζαμε όλοι μας την οικογένεια. Πολλοί από εμάς πηγαίναμε μαζί τους στην εκκλησία και στο σχολείο".
Τα πέντε νεκρία παιδιά ήταν μαθητές του σχολείου με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας να δηλώνουν ότι η απώλεια αυτή θα προκαλέσει ανησυχία και ερωτήματα σε όλους μας και ειδικά στους μαθητές μας".
"Ήταν μια θαύμασια οικογένεια" δήλωσε κάτοικος της μικρής πόλης των 8.000 ατόμων προσθέτοντας ότι ο πατέρας ήταν εργαζόμενος σε ασφαλιστική εταιρεία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr