Μεξικό: Μυστηριώδεις απαγωγές-Τα θύματα αφήνονται γυμνά σε στύλους

Το Πουέρτο Βαγιάρτα στο Μεξικό, τις τελευταίες εβδομάδες μαστίζεται από ανεξιχνίαστες επιθέσεις, στις οποίες άνθρωποι αφήνονται γυμνοί βασανισμένοι και ξυρισμένοι.

meksiko-mustiriwdeis-apagwges-ta-thumata-afinontai-gumna-se-stulous
SHARE THIS
0
SHARES

Το Πουέρτο Βαγιάρτα στο Μεξικό, τις τελευταίες εβδομάδες μαστίζεται από ανεξιχνίαστες επιθέσεις, στις οποίες άνθρωποι αφήνονται γυμνοί βασανισμένοι και ξυρισμένοι. Τα θύματα εντοπίζονται, συνήθως λίγες ώρες μετά την απαγωγή τους, δεμένα σε στύλους εξωτερικών χώρων, συχνά με ματωμένους γλουτούς και με το γράμμα «R» ξυρισμένο στο κρανίο τους.

Το μεγαλύτερο μυστήριο είναι ότι οι ίδιοι απαχθέντες εμφανίζονται απρόθυμοι να μιλήσουν στις Αρχές.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, μόνο ένας από τους περίπου δέκα απαχθέντες έδωσε κάποια στοιχεία στις Αρχές, αλλά κι αυτός όχι συγκεκρμένα, αφού είπε ότι άγνωστοι άνδρες τον άρπαξαν από το σπίτι του, τον μετέφεραν σε αγρόκτημα και εκεί τον ξυλοκόπησαν. 

Η αστυνομία του Πουέρτο Βαγιάρτα πιστεύει ότι το «κύμα» απαγωγών είναι μια νέα αλλόκοτη «μόδα» που εντάσσεται στον πόλεμο μεταξύ των συμμοριών της περιοχής. Κι αυτό διότι το γράμμα «R» που οι δράστες γράφουν με ξυράφι στα μαλλιά των θυμάτων τους, εικάζεται ότι αντιπροσωπεύει την ισπανική λέξη «rata» που σημαίνει «καρφί» ή «κλέφτης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook