Την ώρα που οι Αμερικανοί προσπαθούν να συμβιβαστούν με την απίστευτη προοπτική να γίνει ο Ντόναλντ Τραμπ ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, η περιέργεια για τη γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η επόμενη Πρώτη Κυρία της Αμερικής αυξάνεται.
Η ζωή της Μελάνια Τράμπ, της συζύγου του Τραμπ, θυμίζει παραμύθι. Ξεκίνησε ως μοντέλο από τη Σλοβενία και έφτασε να παντρευτεί τον πάμπλουτο επιχειρηματία Ντόναλντ Τράμπ, το 2005 με τον οποίο απέκτησε ένα γιο.
Η 45χρονη Μελάνια γεννήθηκε στην πόλη Sevnica της Σλοβενίας, στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
Ο πατέρας της ασχολούνταν με το εμπόριο αυτοκινήτων και μηχανών και η μητέρα της εργαζόταν στον τομέα της μόδας. Η ίδια μπήκε στο χώρο του μόντελιγκ μόλις σε ηλικία πέντε ετών. Αργότερα, σπούδασε σχεδιασμό και αρχιτεκτονική στην Λιουμπλιάνα.
Στα 18 της υπέγραψε με ένα πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο. Συμμετείχε σε διαφημιστικές καμπάνιες, έγινε εξώφυλλο σε διάσημα περιοδικά, (όπως στη Vogue) και συνεργάστηκε με διάσημους φωτογράφους (Patrick Demarchelier, Helmut Newton, Mario Testino).
Το 1996, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και δύο χρόνια αργότερα, το 1998 γνώρισε σε ένα πάρτι τον 24χρόνια μεγαλύτερό της Ντόναλντ Τραμπ.
Αρχικά το έπαιξε δύσκολη, αφού όπως έχει δηλώσει η ίδια στους New York Times δεν του έδωσε ούτε το νούμερο του κινητού της, αφού δεν ήταν τέτοιο κορίτσι.
Τελικά οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2005, ενώ πολλοί την κατηγόρησαν ότι τον παντρεύτηκε για τα χρήματα.
«Το μυαλό του, το εκπληκτικό μυαλό του. Αυτό ήταν που με έκανε να τον ερωτευτώ» έχει πει η ίδια.
Τελικά, αυτό το μυαλό μπορεί να οδηγήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για μια νεαρή γυναίκα που ήρθε στις Η.Π.Α. πριν από 19 χρόνια, από το κομμουνιστικό καθεστώς της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Η φιλόδοξη μετανάστρια που έγινε η τρίτη κυρία Τραμπ, μπορεί να γίνει ακόμα η πρώτη αλλοδαπή Πρώτη Κυρία της Αμερικής μετά το 1820 και τη Λουίζα Ανταμς, σύζυγο του Τζον Κουίνσι Άνταμς.
Οσο για το ύφος που θα κρατήσει αν και εφόσον γίνει Πρώτη Κυρία της Αμερικής, υπάρχουν δύο κατηγορίες:
Από τη μία είναι οι Πρώτες Κυρίες που είναι απλά διακοσμητικές και εκείνες που κάνουν αισθητή την παρουσία τους όχι μόνο στον Λευκό Οίκο αλλά και στην κυβέρνηση.
Η απουσία της κ. Τραμπ από την εκστρατεία υποψηφιότητας του συζύγου της, η οποία ελάχιστα ανοίγει το στόμα της σε κάθε της εμφάνιση, κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι θα ανήκει στην πρώτη κατηγορία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr