Σε μια δολοφονία που μπορεί να πυροδοτήσει έκρηξη βίας μεταξύ στοιχείων του οργανωμένου εγκλήματος, αναφέρεται σήμερα Τετάρτη ο ιταλικός Τύπος. Πρόκειται για αιματηρή συμπλοκή που έγινε στα ανατολικά του Μιλάνου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από αίθουσα πυγμαχίας – στέκι των οπαδών της Inter αλλά και των νεοφασιστών της Casa Pound. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου σκοτώθηκε ακαριαία ο 36 χρονος Aντόνιο Μπελόκο (Antonio Bellocco), κληρονόμος της φατρίας Ροζάρνο της μαφίας της Καλαβρίας , ενώ τραυματίστηκε ο ηγέτης των οπαδών της Ίντερ, Αντρέα Μπερέτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός έφερε τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο 49χρονος έχει τραυματιστεί από σφαίρα.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή κίνητρα, ενώ διευκρινίζεται ότι ο καυβάς δεν σχετίζεται με ποδοσφαιρικά ζητήματα, παρά την εμπλοκή οπαδών της Ίντερ.