X

Μπερλουσκόνι:Επαφίεμαι στα χέρια του Θεού, είμαι ήσυχος

«Είμαι γαλήνιος και αντιμετωπίζω αυτή την κρίσιμη στιγμή, βασιζόμενος στην βοήθεια του Θεού και στην τεράστια επαγγελματική εμπειρία των γιατρών» λέει ο Καβαλιέρε

Γράφει: TheToc team

«Είμαι γαλήνιος και αντιμετωπίζω αυτή την κρίσιμη στιγμή, βασιζόμενος στην βοήθεια του Θεού και στην τεράστια επαγγελματική εμπειρία των γιατρών». Το μήνυμα αυτό ζήτησε να σταλεί ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι μέσω ανακοινωθέντος του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Ως γνωστόν, ο πρώην Καβαλιέρε -ο οποίος είναι εβδομήντα εννέα ετών- πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας την ερχόμενη εβδομάδα, όπως έκανε γνωστό χθες ο προσωπικός του γιατρός, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.

«Δεν πρόκειται να ξεχάσω το λόγια φίλων, πολιτικών προσώπων, συνεργατών με τους οποίους δουλέψαμε μαζί μια ζωή και υποστηρικτών που θέλησαν να με κάνουν να νιώσω την ανθρώπινη ζεστασιά και εγγύτητά τους», τονίζει, παράλληλα, ο Μπερλουσκόνι.

Ως πρόεδρος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια δε, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τους υποψήφιους της κεντροδεξιάς κατά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στις 19 Ιουνίου.