«Μπιλ και Μόνικα ερωτοτροπούσαν και στο οβάλ γραφείο»

«Ερωτοτροπούσαν παντού, ακόμη και μπροστά στα μάτια μας», γράφει Γκάρι Μπάιρν, πρώην σωματοφύλακας του αμερικανού προέδρου σε ένα βιβλίο - φωτιά.

mpil-kai-monika-erwtotropousan-kai-sto-obal-grafeio
SHARE THIS
0
SHARES

Νέες καυτές λεπτομέρειες για την άτακτη ζωή του Μπιλ Κλίντον με Μόνικα Λεβίνσκι στο Λευκό Οίκο έρχονται στο φως με το βιβλίο που υπογράφει ο Γκάρι Μπάιρν, πρώην πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας, δηλαδή της προσωπικής φρουράς του αμερικανού προέδρου, απειλώντας τις φιλοδοξίες της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία.

Η εφημερίδα Daily Mail κατ' αποκλειστικότητα δημοσιεύει αποσπάσματα από το βιβλίο του Μπάιρν με τίτλο «Κρίση χαρακτήρος» που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μηνός.

Προκαλούσε συνεχώς τον πρόεδρο

Ο συγγραφέας αποκαλύπτει ότι ο Μπιλ Κλίντον και η Μόνικα Λεβίνσκι αγκαλιάζονταν, είχαν ερωτικές περιπτύξεις φιλιόνταν ασταμάτητα, ερωτοτροπούσαν ακόμη και πάνω στο γραφείο του προέδρου μέσα στο Οβάλ Γραφείο και επικαλείται τους άλλους πράκτορες της υπηρεσίας που πρόσεχαν τον πρόεδρο.

 

Συχνά, η Λεβίνσκι φορούσε υπερβολικά κοντά φορέματα ή ό,τι άλλο χρειαζόταν για να μαγνητίσει το βλέμμα του Κλίντον. Σε μία περίπτωση, αφού την κοίταξε ο Αμερικανός πρόεδρος, εκείνη «γύρισε για να βεβαιωθεί ότι είχε την προσοχή του και σήκωσε το φόρεμά της για να αποκαλύψει το εσώρουχό της. Ο Μπιλ Κλίντον γέλασε», γράφει ο Μπάιρν.

Της έδωσε τους κωδικούς του τηλεφώνου του

Σύμφωνα με τον πρώην μυστικό πράκτορα, η Μόνικα είχε ειδική πρόσβαση στο Οβάλ Γραφείο για τουλάχιστον 2 χρόνια. Ο ίδιος μάλιστα εκφράζει την οργή του για το γεγονός ότι ο Μπιλ Κλίντον της είχε δώσει όχι μόνο το νούμερο του προσωπικού τηλεφώνου του, όχι μόνο τον τετραψήφιο κωδικό που απαιτείτο για πραγματοποιηθεί η κλήση με το απόρρητο τηλέφωνο του προέδρου αλλά και γνώριζε την ακριβή διάρκεια που έπρεπε να πατά τα πλήκτρα για να επιτευχθεί η σύνδεση.

 

«Επρεπε να πιέζεις συγκεκριμένα κουμπιά για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένες παύσεις ανάμεσα στα νούμερα », εξηγεί ο συγγραφέας στο βιβλίο του για τον τρόπο με τον οποίο μπορούσε κάποιος να πετύχει τηλεφωνική σύνδεση με το απόρρητο νούμερο του Μπιλ Κλίντον.

Η «μετάθεση» σε υπηρεσία της Χίλαρι και η «μπλε κάρτα»

Ο Μπάιρν διαμαρτυρήθηκε για τις ελευθερίες που είχε η Μόνικα Λεβίνσκι στο Οβάλ Γραφείο και τότε εκείνη μεταφέρθηκε στην ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου, όπου στεγάζονται οι κοινωνικές υπηρεσίες της προεδρίας και υπάγονταν υπό τη Χίλαρι Κλίντον. Ομως, όπως γράφει ο πρώην σωματοφύλακας, «ο Μπιλ Κλίντον κατάφερε και πάλι να φέρει την Μόνικα ξανά στην αγκαλιά του» με μια μπλε κάρτα που της επέτρεπε να κινείται ελεύθερα μέσα στο Λευκό Οίκο.

 

«Πιστεύω ότι η κα. Κλίντον γνώριζε για την σχέση, αλλά πως να ένοιωθε για μια σχέση με μια γυναίκα που είχε την ηλικία της κόρης της; Και μάλιστα μέσα στο Οβάλ Γραφείο; Μπροστά στα μάτια μας; Εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι δεν γνώριζε την Μόνικα», λέει ο συγγραφέας. 

«Εξαφάνισα ενοχοποιητικά στοιχεία...»

 

«Πέραν από κάθε έννοια καθήκοντος έναντι της Πρώτης Κυρίας, ξεφορτώθηκα συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αργότερα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να ενοχοποιήσουν τον πρόεδρο. Το μπλε φόρεμα δεν ήταν το μόνο αποδεικτικό στοιχείο για τα αδικήματα», λέει ο πρώην πράκτορας

Αναφερόμενος στην συμπεριφορά της τότε Πρώτης Κυρίας, ο συνταξιούχος αστυνομικός γράφει ότι στερείται αξιοπρέπειας και της κατάλληλης ιδιοσυγκρασίας για να γίνει πρόεδρος της χώρας.

Ο Μπαιρν χαρακτηρίζει την Χίλαρι «εκρηκτική, παρορμητική, καθοδηγούμενη από συκοφάντες και περιφρονητική απέναντι τους κανόνες που έθεταν όλοι οι άλλοι».

Το μάτι μαυρισμένο μάτι του προέδρου και η αλλεργία... στον καφέ

 

Ο συγγραφέας, ήδη από το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου του  αναφέρεται σε έναν καυγά του Μπιλ Και της Χίλαρι Κλίντον μέσα στο Λευκό Οίκο, που είχε ως αποτέλεσμα ένα μαυρισμένο μάτι για τον πρόεδρο και «ένα βάζο που βρέθηκε σπασμένο στο πάτωμα».

«Την επόμενη μέρα ο πρόεδρος εμφανίστηκε με ένα ολοκαίνουργιο... μαυρισμένο μάτι» γράφει συγκεκριμένα ο Μπάιρν. «Ρώτησα τον γραμματέα του κ. Κλίντον, σε τι οφείλετο η μελανιά και το πρήξιμο κι εκείνος απάντησε ότι ήταν μια αλλεργική αντίδραση στον καφέ» γράφει ο πρώην σωματοφύλακας του προέδρου.

Ο ίδιος δεν στέκεται μόνο στο παρελθόν. Αν και αρνείται ότι έχει πολιτικές επιδιώξεις με το να εκδίδει τώρα αυτό το βιβλίο, δηλώνει ότι θέλει να αποκαλύψει «την πραγματική ιστορία του ζεύγους Κλίντον την πραγματική καταστροφή που προκάλεσαν μέσω της προεδρίας και την καταστροφή που θα προκαλέσουν ξανά».

Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 28 Ιουνίου, δηλαδή ένα μήνα πριν η Χίλαρι πάρει και τυπικά το χρίσμα από το Δημοκρατικό Κόμμα για την διεκδίκηση της προεδρίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook