Μπρίτανι Μέιναρντ: «Δεν είμαι έτοιμη να πεθάνω»!

Η 29χρονη καρκινοπαθής-σύμβολο όσων θέλουν κάνουν η ευθανασία, είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της την 1η Νοεμβρίου. Τι λέει η ίδια για τη συνέχεια...

SHARE THIS
0
SHARES

Η 29χρονη Μπρίτανι Μέιναρντ,  η γυναίκα που έχει συγκινήσει τη κοινή γνώμη με την απόφαση της να τερματίσει τη ζωή της, κάνοντας ευθανασία -βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο καρκίνου του εγκεφάλου και έχει μόλις έξι μήνες ζωή- μία μέρα πριν από εκείνη που είχε ορίσει ως το «τέλος», αλλάζει απόφαση! 

Η Μπρίτανι Μέχοντας κάνει πραγματικότητα επιθυμίες και έχοντας ταξιδέψει στο Γκραντ Κάνυον, που ήταν το όνειρό της, τώρα έρχεται να αποδείξει ότι η ζωή είναι το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο ταξίδι που δε θέλουμε να τελειώσει, με όποια προβλήματα κι αν αντιμετωπίζουμε. 

 «Εξακολουθώ και αισθάνομαι ακόμα αρκετή χαρά, γελάω και περνάω καλά με την οικογένειά και τους φίλους μου και δε φαίνεται να είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή», δηλώνει στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στην ιστοσελίδα της, «The Brittany Fund» και συμπληρώνει: «Θα γίνει πάντως, γιατί νιώθω να αρρωσταίνω περισσότερο. Κάθε εβδομάδα χειροτερεύω».


Η νεαρή γυναίκα, κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον άντρα της, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι μόλις λίγο καιρό άρχισε να υποφέρει από έντονους πονοκεφάλους. Η διάγνωση έδειξε μία πολύ επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Οι γιατροί της έδωσαν 6 μήνες ζωής, συνιστώντας υπομονή και ψυχραιμία. Η ίδια όμως αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή της, μεταφέροντας τα δικαιώματα της από την Καλιφόρνια στο Όρεγκον, αφού στη συγκεκριμένη πολιτεία επιτρέπεται η ευθανασία. 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook