
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, είχε μια κατ' ιδίαν συνάντηση με τη χήρα και την κόρη του Αλεξέι Ναβάλνι, του Ρώσου ηγέτη της αντιπολίτευσης που πέθανε σε φυλακή της Αρκτικής την περασμένη εβδομάδα.
Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος δείχνουν τον Μπάιντεν να αγκαλιάζει τη Γιούλια και να μιλά μαζί της και την Ντάσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, στο Σαν Φρανσίσκο.

Μετά τη συνάντηση με τη Γιούλια και την Ντάσα Ναβάλναγια στην Καλιφόρνια, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε σε μήνυμά του που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter) ότι η "κληρονομιά του θάρρους" του Ναβάλνι θα συνεχίσει να ζει.
Today, I met with Yulia and Dasha Navalnaya – Aleksey Navalny's loved ones – to express my condolences for their devastating loss.
— President Biden (@POTUS) February 22, 2024
Aleksey's legacy of courage will live on in Yulia and Dasha, and the countless people across Russia fighting for democracy and human rights. pic.twitter.com/aiCcgTrws3
Ο Τζο Μπάιντεν συνάντησε τις δύο γυναίκες σε ξενοδοχείο στο Σαν Φρανσίσκο. Στο τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε στους δημοσιογράφους ότι η Γιούλια Ναβαλνάγια "θα συνεχίσει τον αγώνα... Δεν τα παρατάει".
Η συνάντηση έγινε λίγο πριν οι ΗΠΑ ανακοινώσουν νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και μία μέρα αφού ο Μπάιντεν είχε καταφερθεί κατά του Πούτιν χρησιμοποιώντας υβρισκτικές εκφάσεις και αποκαλώντας τον υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr