X

Νέα Υόρκη: Φωτιά σε οίκο ευγηρίας - Φόβοι για πολλούς εγκλωβισμένους [βίντεο - εικόνες]

Το κτίριο παραδόθηκε στις φλόγες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο Σπρινγκ Βάλεϊ της Νέας Υόρκης - Φόβοι για εγκλωβισμένους ηλικιωμένους.

Γράφει: TheToc team

Τουλάχιστον ένας πυροσβέστης φέρεται να έχει χάσει τη ζωή του, ενώ πολλοί ηλικιωμένοι τρόφιμοι αγνοούνται από τη φωτιά που ξέσπασε στο οίκημα που τους φιλοξενούσε στη Νέα Υόρκη.

Το κτίριο παραδόθηκε στις φλόγες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο Σπρινγκ Βάλεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε στο κτίριο με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή του.

Εκφράζονται φόβοι για παγιδευμένους τροφίμους. Ο πυροσβέστης που αγνοείτο επί τουλάχιστον μία ώρα θεωρείται ότι έχει χάσει τη ζωή του, όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα. 'Αλλος πυροσβέστης υπέστη καρδιακή προσβολή και τραύματα κατά την κατάσβεση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Η πυροσβεστική δίνει πολύωρη μάχη με τις φλόγες.

Τοπικά μέσα έκαναν λόγο, αρχικά για πολλούς εγκλωβισμένους, ωστόσο, η πυροσβεστική κατάφερε να μεταφέρει ορισμένους ηλικιωμένους στο κοντινό Golden Acre Rest Home.

Ο οίκος ευγηρίας διαθέτει 200 κρεβάτια, αλλά είναι άγνωστο πόσους τροφίμους είχε στις εκτεταμένες εγκαταστάσεις του στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης.