
Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών των Φρουρών της Επανάστασης, ο Μοχαμάντ Καζεμί, σκοτώθηκε σήμερα Κυριακή μαζί με άλλους δύο αξιωματικούς σε ισραηλινή επιδρομή, μετέδωσε το ιρανικό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
"Τρεις στρατηγοί των μυστικών υπηρεσιών, ο Μοχαμάντ Καζεμί, ο Χασάν Μοχάγκεχ και ο Μοχσέν Μπαγερί, δολοφονήθηκαν και έπεσαν ως μάρτυρες", τόνισε το IRNA, επικαλούμενο ανακοίνωση των Φρουρών της Επανάστασης.
Mohammad Kazemi, head of the Intelligence Organization of #Iran’s Islamic Revolutionary Guard Corps, and his deputy, Hassan Mohaqeq, were killed in an Israeli attack, the IRGC confirms. #Israel https://t.co/lrLX1agW82 pic.twitter.com/flNuvnwAO2
— Al Arabiya English (@AlArabiya_Eng) June 15, 2025
Νωρίτερα σήμερα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News είχε δηλώσει ότι το Ισραήλ σκότωσε τον Καζεμί και τον Μοχάγκεχ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr