«Νεκροταφείο προδοτών» για τους πραξικοπηματίες θέλει ο δήμαρχος της Πόλης

Ακραίες δηλώσεις από τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης.

nekrotafeio-prodotwn-gia-tous-praksikopimaties-thelei-o-dimarxos-tis-polis
SHARE THIS
0
SHARES

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στη γείτονα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και εκκαθαρίσεις που ακολούθησαν σε στρατό, δημόσιο τομέα, αστυνομία και δικαιοσύνη. Ενδεικτικές του κλίματος είναι και οι ακραίες δηλώσεις του δημάρχου Κωνσταντινούπολης ότι θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό νεκροταφείο προκειμένου να ταφούν οι πραξικοπηματίες και θα το ονομάσει «νεκροταφείο των προδοτών».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τουρκική Χουριέτ, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τόμπας έδωσε έδωσε συγχαρητήρια στον δήμαρχο της πόλης Ορντού στη Μαύρη θάλασσα, επειδή απαγόρευσε να ταφούν οι νεκροί στρατιωτικοί που φέρονται  να συμμετείχαν στο πραξικόπημα.

«Ο δήμαρχος της πόλης Ορντού δεν επέτρεψε την ταφή τους. Μια οικογένεια έθαψε τον συγγενή της στην αυλή του σπιτιού της. Συγχαίρω τον δήμαρχο» σημείωσε ο Τόμπας.

«Εγώ έδωσα εντολή να βρεθεί ένας χώρος ταφής τον οποίο θα τον ονομάσουμε “νεκροταφείο προδοτών”. Έτσι οι περαστικοί θα καταριούνται τα κόκκαλά τους που θα βρίσκονται εκεί. Έτσι δεν θα μπορούν να ησυχάσουν ούτε στον τάφο τους» είπε δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με την Χουριέτ.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook