Νέο βίντεο από την πτήση τρόμου από Αθήνα προς ΗΠΑ

Ένα νέο βίντεο αποτυπώνει πλήρως τον φόβο που επικράτησε στην πτήση 759 από Αθήνα προς Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ, το απόγευμα του Σαββάτου.

SHARE THIS
0
SHARES

Ένα νέο βίντεο αποτυπώνει πλήρως τον φόβο που επικράτησε στην πτήση 759 από Αθήνα προς Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ, το απόγευμα του Σαββάτου. 

Συνολικά δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις απανωτές αναταράξεις στην πτήση με τους 287 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος.

Λίγο πριν την προσγείωση του αεροπλάνου, το αεροσκάφος έπεσε σε κενά αέρος. Τρεις επιβάτες και επτά μέλη του ιπτάμενου προσωπικού διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με επιβάτες, επικράτησε πανικός. Μωρά έκλαιγαν, βαλίτσες και τσάντες, καφέδες και χυμοί  έπεφταν στο διάδρομο και άνθρωποι χτυπούσαν στην οροφή του αεροπλάνου.

"Ήταν τη στιγμή που μας μοίραζαν καφέδες και αναψυκτικά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές καθισμάτων όταν ο πιλότος μας ενημέρωσε να δέσουμε τις ζώνες μας και είπε στις αεροσυνοδούς να κάτσουν στις θέσεις τους. Αλλά ούτε αυτές δεν πρόλαβαν να το κάνουν αυτό. Το αεροσκάφος άρχισε να ταράζεται και ξαφνικά έκανε μια μεγάλη "βουτιά". Μωρά ούρλιαζαν, άνθρωποι που βρίσκονταν μπροστά μου χτυπούσαν το κεφάλι τους στο ταβάνι", ανέφερε επιβάτης.

Η δημοσιογράφος Τζέσικα Χιούζμαν και επιβάτης της πτήσης έγραψε στο Twitter. 

"Δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση. Ξαφνικά το αεροπλάνο έκανε βουτιά στο κενό. Ήταν τρομακτικό. Οι αναταράξεις ήταν σκέτη τρέλα. Είδα μία γυναίκα, μέλος του ιπτάμενου πληρώματος, να χτυπά άσχημα στον ώμο". 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook