X

Νέο βίντεο με έναν Ισραηλινό όμηρο δημοσιοποίησε η Χαμάς - "Ο χρόνος τελειώνει"

Το βίντεο που δημοσιοποίησαν οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ διαρκεί περίπου τέσσερα λεπτά και δείχνει έναν όμηρο να μιλάει στο τηλέφωνο, στα εβραϊκά.

Γράφει: TheToc team

Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα ακόμη βίντεο όπου εμφανίζεται ένας από τους ομήρους που απήχθησαν κατά την επίθεση της παλαιστινιακής οργάνωσης στις 7 Οκτωβρίου 2023 στο Ισραήλ.

Το βίντεο που δημοσιοποίησαν οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ διαρκεί περίπου τέσσερα λεπτά και δείχνει έναν όμηρο να μιλάει στο τηλέφωνο, στα εβραϊκά.

"Δεν καταλαβαίνετε; Θέλω να φύγω από εδώ. Δεν έχω φαγητό… Πνίγομαι. Θέλω να φύγω από εδώ. Σας παρακαλώ, βοηθήστε με", λέει ο όμηρος που φαίνεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

"Ο χρόνος τελειώνει" είναι το μήνυμα στο τέλος του βίντεο, μαζί με μια κλεψύδρα.

Το Γαλλικό Πρακτορείο δεν ήταν σε θέση να καθορίσει πότε γυρίστηκε το βίντεο, ούτε να επιβεβαιώσει ότι έγινε πραγματικά αυτή η τηλεφωνική επικοινωνία.

Αυτό είναι το τρίτο βίντεο του Ελκάνα Μπόχμποτ που δημοσιοποιεί η Χαμάς. Το προηγούμενο είχε δοθεί στη δημοσιότητα στις 29 Μαρτίου.

Ο Μπόχμποτ απήχθη από το μουσικό φεστιβάλ Νόβα στο νότιο Ισραήλ κατά την επίθεση της Χαμάς, στις 7 Οκτωβρίου 2023. Από τους 251 ομήρους που άρπαξε εκείνη την ημέρα η παλαιστινιακή οργάνωση και 58 κρατούνται ακόμη στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά οι 34 από αυτούς είναι ήδη νεκροί.

Διαβάστε Επίσης