Νέο προεκλογικό σποτ Ερντογάν με άρωμα ...Χόλιγουντ

Νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη το επικοινωνιακό του επιτελείο. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία... υπερπαραγωγή προπαγάνδας.

SHARE THIS
0
SHARES

Νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη το επικοινωνιακό του επιτελείο. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία... υπερπαραγωγή προπαγάνδας.

Το σποτ έχει διάρκεια 2 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα, ενώ βρίθει από σύμβολα. Ξεκινά από τη μάχη του Ματζικέρτ, πηγα'ινει στον Μωάμεθ τον Πορθητή, μετά στον Κεμάλ και καταλήγει σε μια υπερσύγχρονη Τουρκία με δορυφόρους στο διάστημα.

Αφηγητής είναι ο Ερντογάν έχει τον ρόλο του αφηγητή, ενώ στο τέλος εικονίζεται να δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι αποτελεί τη συνέχεια το ένδοξου τουρκικού παρελθόντος, το παρόν και το μέλλον της χώρας.

«Έι Τουρκία. Είσαι στην αρχή του δρόμου του ατελείωτου. Εσύ ο Άλπ Αρσλάν που άνοιξε τους δρόμους της Ανατολίας, είσαι ο Μελίκ Σαχ που ανύψωσε τους προγόνους σου. Το όνειρο που βλέπεις είναι για καλό. Είσαι το πλατάνι που τρύπησε το στήθος του Οσμάν. Έι Τουρκία να ξέρεις το παρελθόν σου θα γίνει φως για το μέλλον. Όπως είπε ο Πορθητής, εκεί που φτάνει η θέλησή σου, να μην μπορούν να φτάνουν τα όνειρά σου. Όταν υψώνεις το ξίφος σου, η Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί το στρατό σου… Εσύ δεν είσαι αυτή που άλωσες εδάφη, αλλά άλωσες καρδιές. Τώρα δώσε το χέρι σου να ξεκινήσει η πιο δυνατή περίοδος. Για να ανανεωθούμε, να τρέξουμε γρήγορα, να ανυψωθούμε. Για σταθερότητα και μέλλον. Να αφήσουμε πίσω τους καυγάδες, τη μοιρολατρεία, για ενότητα και ευημερία. Η εποχή της Τουρκίας, η ώρα της Τουρκίας» αναφέρει η αφήγηση του Τούρκου προέδρου.

Δείτε το βίντεο:

 

φωτο video screenshot

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook