Πριν από την επίσημη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε τη μνήμη ενός "μεγάλου" του κινηματογράφου, του Ρόμπερτ Ρέντφορντ.
"Υπήρξαν χρόνια που δεν υπήρχε κανένας καλύτερος", δήλωσε ο Τραμπ προτού αναχωρήσει για επίσημη επίσκεψη.
Σύμφωνα με το Sky News όταν ρωτήθηκε για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και έμαθε ότι πέθανε στο σπίτι του, μαζί με την οικογένειά του, ο Τραμπ είπε: "Λοιπόν, είναι ένας καλός τρόπος να φύγεις, υποθέτω".
"Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ήταν υπέροχος", πρόσθεσε. "Για αρκετά χρόνια δεν υπήρχε κανένας καλύτερος", τόνισε.
Όταν ρωτήθηκε για την αγαπημένη του ταινία, ο Τραμπ απάντησε: "Έχει πολλές. Έκανε επτά ή οκτώ υπέροχες ταινίες".
"Υπήρξε μια περίοδος που ήταν ο πιο δημοφιλής", επεσήμανε.
Να σημειωθεί πως ο Ρ. Ρέντφορντ είχε επικρίνει τον αμερικανό πρόεδρο παρομοιάζοντας ως "μεταμφιεσμένη μοναρχία" την πρώτη του θητεία.