
Δεν άντεξε ο Ερντογάν και... παραδόθηκε στον ύπνο κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Μολδαβό ομόλογό του, κατά την επίσκεψή του στη βαλκανική χώρα.
Στο βίντεο φαίνεται αρχικά ο Τούρκος πρόεδρος να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατηθεί ξύπνιος, ξεφυλλίζοντας τις σημειώσεις του. Όταν μάλιστα αυτό δεν αποδίδει ρυθμίζει ξανά και ξανά το ύψος του μικροφώνου.
Στο τέλος όμως και ενώ ο Ιγκόρ Ντόντον συνεχίζει τη δική του ομιλία, ο Ερντογάν δεν μπορεί να αντισταθεί άλλο και παραδίδεται για λίγο στην αγκαλιά του Μορφέα, κλείνοντας τα μάτια και γέρνοντας μπροστά το κεφάλι.
Μερικές στιγμές μετά «ξυπνάει», ωστόσο το σκηνικό επαναλαμβάνεται πάλι αργότερα, ενώ ο Μολδαβός πρόεδρος συνεχίζει να μιλά.
#Turkey president #Erdogan is so excited to meet his #Moldova counterpart that he falls a sleep during a joint presser with his host President Igor Dodon in capital city Chisinau. pic.twitter.com/mHfa0lg4wk
— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) October 17, 2018
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr