
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος αποσύρθηκε από την πολιτική μετά το δημοψήφισμα για το Brexit, εμφανίστηκε σε ένα βιντεοκλίπ συντροφιά με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για να κάνει μια αμφίσημη δήλωση: "I'll be back".
Ο σταρ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας υποδέχτηκε τον Βρετανό "καλό φίλο" του και ανάρτησαν μαζί μια σέλφι στον λογαριασμό του πρώτου στο Snapchat, προτού ο Κάμερον να κάνει την αινιγματική δήλωση. "Είμαι εδώ με τον κυβερνήτη. Έκανε σπουδαία δουλειά" είπε ο πρώην πρωθυπουργός και κατόπιν, γέρνοντας προς την κάμερα, πρόσθεσε: "Θα επιστρέψω", χρησιμοποιώντας την περιβόητη φράση από τον "Εξολοθρευτή" που εξελίχθηκε σε σλόγκαν.
Ο Κάμερον μετά από έξι χρόνια στην πρωθυπουργία, την στιγμή που ήταν πολιτικά ο κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού, προκάλεσε το δημοψήφισμα για τις σχέσεις της Βρετανίας με την Ε.Ε. και υποστήριξε την παραμονή της χώρας στην Ενωση, χωρίς όμως να το πιστεύει πραγματικά. Οταν οι Βρετανοί του γύρισαν την πλάτη και ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κατάλαβε ότι πλέον δεν έχει κανένα ρόλο αν παίξει στην πολιτική ζωή της χώρας και παραιτήθηκε.
Αποχώρησε από το κοινοβούλιο τον Σεπτέμβριο και την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος του ιδρύματος για την Έρευνα για το Αλτσχάιμερ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Σβαρτσενέγκερ και ο Κάμερον εμφανίστηκαν μαζί το βράδυ της Πέμπτης, σε μια εκδήλωση του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr