Ο Ομπάμα «τρολάρει» τον εαυτό του στον αέρα εκπομπής!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live όπου «έπαιξε» με τον παρουσιαστή και διάβασε tweets τα οποία δεν ήταν και πολύ ευγενικά!

SHARE THIS
0
SHARES

Κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στην εκπομπή του Jimmy Kimmel από τότε που έγινε πρόεδρος, ο Μπαράκ Ομπάμα συμμετείχε όπως όλοι οι άλλοι καλεσμένοι.

Διάβασε tweets που αφορούσαν τον ίδιο και μάλιστα σχολίασε με χιούμορ ότι τα μηνύματα δεν ήταν τόσο κακά «όσο αυτά που λέει η Γερουσία για μένα».

Ο Ομπάμα δήλωσε ότι οι δυο κόρες του έχουν smart phones και ανταλλάσσουν μηνύματα με τους φίλους τους, αλλά ο ίδιος έχει περιορισμένη πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας για λόγους ασφαλείας. «Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα τηλέφωνα με συσκευές εγγραφής σε αυτά. Έτσι, ένα μεγάλο μέρος της νέας μοντέρνας τεχνολογίας, για λόγους ασφαλείας, δεν τη διαθέτω», είπε.

Σε ένα αστείο σχετικά με τη χρήση του προσωπικού e-mail της Χίλαρι Κλίντον, ο Ομπάμα αρνήθηκε να δώσει στον Kimmel τη διεύθυνσή της και του είπε χαρακτηριστικά «Δεν νομίζω ότι θα θέλατε να την έχετε, ειλικρινά».

Οταν ο παρουσιαστής ρώτησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ αν μπορεί να οδηγήσει ο Ομπάμα απάντησε «δεν μπορώ να οδηγήσω. Εννοώ, μπορώ, αλλά...»

«Είναι επειδή δεν έχετε πιστοποιητικό γέννησης», ρώτησε ο Kimmel, για να απαντήσει ο Μπαράκ Ομπάμα χαριτολογώντας «Στην Κένυα οδηγούμε στην άλλη πλευρά του δρόμου».

Αρχικά, είχε κανονιστεί ο Μπαράκ Ομπάμα να εμφανιστεί στην εκπομπή τον Ιούλιο αλλά ο Λευκός Οίκος είχε την άποψη ότι θα ήταν ανάρμοστη να πάει σε κωμική εκπομπή τη στιγμή που υπήρχαν διεθνείς κρίσεις. Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στην Daily Beast αποκάλεσε τον Ομπάμα «τον πιο σκόπιμα αστεία πρόεδρο της ζωής μου».  

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook