
Oι Ρώσοι είναι έτοιμοι να διαθέσουν στο αμερικανικό Κογκρέσο το απομαγνητοφωνημένο κείμενο των συνομιλιών ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, εφόσον το επιθυμεί ο Λευκός Οίκος.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με τον ιταλό Πρωθυπουργό Π. Τζεντιλόνι την Τετάρτη υποστήριξε ακόμα ότι ο κ. Τραμπ δεν μοιράστηκε απόρρητες πληροφορίες με τον κ. Λαβρόφ.
Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Ρώσος πρόεδρος ξεκαθάρισε πως δεν θα μοιραζόταν το ηχητικό από τις συνομιλίες της συνάντησης που είχαν ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ,
Πάντως, δεν διευκρινίστηκε γιατί η συνάντηση ηχογραφήθηκε από τους Ρώσους αξιωματούχους και δεν αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο η αμερικανική κυβέρνηση δεν γνώριζε ότι οι συνομιλίες είχαν ηχογραφηθεί.
Ο Πούτιν είπε ότι ο Σεργκέι Λαβρόφ δεν του μετέφερε «μη υπαρκτά » μυστικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr