«Ο Πούτιν είναι γκέι» λέει βραβευμένη ηθοποιός

«Η Ρωσία έχει τον πιο γκέι πρόεδρο από ποτέ και αυτό είναι ντροπή για την ομοφυλοφιλική κοινότητα» δήλωσε η βραβευμένη ηθοποιός Τίλντα Σουίντον

o-poutin-einai-gkei-leei-brabeumeni-ithopoios
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η βραβευμένη ηθοποιός Τίλντα Σουίντον έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε για τη νέα της ταινία. Κάποια στιγμή της ζητήθηκε να μιλήσει για τα γκέι ζευγάρια στη Νέα Υόρκη, τα οποία κυκλοφορούν άνετα εκεί παρά σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, σε αντίθεση με τα στρέιτ ζευγάρια που όλο ασχολούνται με τα κινητά τους.

«Λοιπόν, νομίζω ότι είναι κάτι που έχουν οι γκέι. Είναι αλήθεια ότι έχουν κάνει μεγαλύτερη εσωτερική αναζήτηση προκειμένου να κατανοήσουν τον εαυτό τους, να παραδεχτούν τι θέλουν τόσο στους ίδιους, όσο και στις οικογένειές τους. Αυτή η αναζήτηση είναι κάτι που οι στρέιτ δεν το κάνουν. Δεν είναι αναγκασμένοι να βγουν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και να πουν: Αυτός είμαι και σε όποιον αρέσει. Αυτή είναι μια θαυμάσια εσωτερική αναζήτηση, την οποία οι στρέιτ άνθρωποι χάνουν και συνήθως οι επιλογές τους είναι επιπόλαιες και λιγότερο μελετημένες».

Η Τίλντα Σουίντον, πριν από λίγο καιρό φωτογραφήθηκε με μια πολύχρωμη σημαία μπροστά από το Κρεμλίνο, δίνοντας μήνυμα κατά της ομοφοβίας στο Σότσι. Σχολιάζοντας αυτή την  πράξη της δήλωσε: «Η Ρωσία έχει τον πιο γκέι πρόεδρο από ποτέ. Οχι, δεν το θεωρώ προσβλητικό αυτό για εκείνον, αλλά για τη ομοφυλοφιλική κοινότητα».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook