Ο Σαρκοζί με μπουρνούζι και η Κάρλα του λέει «χρόνια πολλά αγάπη μου»

Η σπάνια κοινή φωτογραφία της Κάρλα Μπρούνι με τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί στο Instagram και οι ευχές για τα γενέθλιά του.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Οι κοινές φωτογραφίες Σαρκοζί - Μπρούνι είναι σπάνιες από τη στιγμή που εκείνος δεν είναι πια Πρόεδρος της Γαλλίας και εκείνη Πρώτη Κυρία και αν είναι το το μόντελ της δεκαετίας του 90 ιδιαίτερα ενεργό στα social media.

Με αφορμή όμως τα 65α γενέθλια του συζύγου της, η Κάρλα Μπρούνι έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου του εύχεται χρόνια πολλά, με κοινή φωτογραφία τους.

Στο τρυφερό κάδρο που δημοσίευσε η Κάρλα, απεικονίζεται το ζευγάρι αγκαλιά και να χαμογελά. Η 52χρονη Μπρούνι αγκαλιάζει τον κατά 13 χρόνια μεγαλύτερο συζυγό της, ο οποίος φορά ένα λευκό μπουρνούζι.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, το μοντέλο έχει γράψει ευχές σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ τα likes έχουν φτάσει σχεδόν 30 χιλιάδες.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ένα χρόνο αργότερα. Το 2011 γεννήθηκε η κόρη τους, Τζούλια. Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar η Κάρλα Μπρούνι είχε τονίσει ότι, αμέσως κατάλαβε πως ο Σαρκοζί ήταν ο άνδρας της ζωής της: «Ήταν σαν παραμύθι. Δε μου είχε ξανατύχει. Ο έρωτας είναι τύχη, δεν τον βρίσκεις τόσο εύκολα».