X

Ο Τραμπ επιτίθεται στον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών: Είναι επικίνδυνος αριστεριστής, όπως και η Κάμαλα Χάρις

Τον κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλς επέλεξε η Κάμαλα Χάρις για υποψήφιο αντιπρόεδρο.

Γράφει: TheToc team

Το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε "επικίνδυνο αριστεριστή" τον Τιμ Γουόλς αφού ανακοινώθηκε ότι ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Μινεσότας θα είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις, στις εκλογές του Νοεμβρίου.

"Όπως και η Κάμαλα Χάρις, ο Τιμ Γουόλς είναι ένας επικίνδυνος αριστεριστής εξτρεμιστής και το όραμα της Χάρις και του Γουόλς" να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε Καλιφόρνια συνιστά "τον εφιάλτη κάθε Αμερικανού", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κάρολιν Λίβιτ, η εκπρόσωπος του επιτελείου του πρώην Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Διαβάστε Επίσης

"Θα τα δώσω όλα" υποσχέθηκε ο Γουόλς

Λίγο μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, ο Τιμ Γουόλς δήλωσε ότι είναι η "μεγαλύτερη τιμή στη ζωή" του να συμμετάσχει ως υποψήφιος αντιπρόεδρος στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις.

"Θα τα δώσω όλα" υποσχέθηκε ο Γουόλς.

Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών γνωστοποίησε ότι η Χάρις και ο Γουόλς θα κάνουν την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση ως συνυποψήφιοι σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φιλαδέλφεια αργότερα σήμερα.