Ο Τζίμι Φάλον ξεσπά ζωντανά σε κλάματα για τον Κόμπι - Βίντεο

Στην έναρξη της εκπομπής του «The Tonight Show», ο Τζίμι Φάλον διηγήθηκε μία αστεία ιστορία από τη συνάντησή του με τον Κόμπι αλλά...

SHARE THIS
0
SHARES

Στην έναρξη της εκπομπής του «The Tonight Show», ο Τζίμι Φάλον διηγήθηκε μία αστεία ιστορία από τη συνάντησή του με τον Κόμπι Μπράιαντ σε ένα πάρτι, όταν ο «Blabk Mamba» ήταν ακόμη 17 ετών, για να ξεσπάσει σε κλάματα λίγο μετά όταν έφτασε στο σήμερα και το τραγικό τέλος του θρύλου των Λέικερς.

«Μετά από εκείνο το πάρτι ο Κόμπι έγινε θρύλος. Πέντε τίτλους, δύο χρυσά μετάλλια, ένας από τους πιο σπουδαίους παίκτες στην ιστορία του NBA. Θυμόμασταν γελώντας την πρώτη βραδιά που γνωριστήκαμε. Για όλα τα καλά πράγματα που συμβαίνουν, για την προσπάθεια να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και όλα τα χαζά λάθη που κάναμε προσπαθώντας να είμαστε καλοί μπαμπάδες.

O Κόμπι είχε τέσσερις κόρες, εγώ έχω δύο κόρες και τώρα ο Κόμπι και η κόρη του έφυγαν. Νομίζω ότι ήξερα τον Κόμπι καλά ότι αυτό που έκανε ήταν να προσπαθεί και να επιστρέφει διαρκώς στη δουλειά. Ας τιμήσουμε, λοιπόν, τον Κόμπι και την Τζιάνα και ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά του. Να αγαπάτε τις οικογένειές σας, τους συμπαίκτες μας και όσους είναι μαζί σας στο γήπεδο. Προς τη Βανέσα και όσους επηρέασε αυτή η τραγωδία, σας αγαπάω. Κόμπι, όταν βρεθούμε ξανά, θα πιούμε αυτή τη μπίρα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook