Λίγες ώρες πριν επιβιβαστεί στο προεδρικό αεροσκάφος για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας, ο Τζο Μπάιντεν ξέκλεψε λίγες ώρες χαλάρωσης. Ο Αμερικανός Πρόεδρος επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακό του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ντέλαγουερ.
![Ο Τζο Μπάιντεν φόρεσε το μαγιό του και απόλαυσε την θάλασσα λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/54/548875d358ac46eab0f710666c26ad26.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Συνοδευόμενος από την σύζυγό του Τζιλ, ο Τζο Μπάιντεν επισκέφθηκε -υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας - την παραλία για να δροσιστεί και να ηρεμήσει. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το πρακτορείο Reuters, φαίνεται ο Αμερικανός Πρόεδρος να πλησιάζει με την ξαπλώστρα του μπροστά στη θάλασσα. Στη συνέχεια, απόλαυσε την ηλιοθεραπεία με την Πρώτη Κυρία.

Το βαρύ πρόγραμμα του Αμερικανού Προέδρου δεν του επέτρεψε να μείνει περισσότερο στη γενετειρά του, αλλά ούτε και να παρατείνει την εξόρμησή του στην παραλία. Μαζί με τη σύζυγό του αποχώρησαν χαιρετώντας τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί, καθώς και τους πολίτες που είχαν σπεύσει να τον δουν από κοντά.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr