Follow us

Οι αποκαλύψεις της Μόνικα Λεβίνσκι για τη σχέση με τον Κλίντον

Η Λεβίνσκι αποκαλύπτει πως, παρά τα τόσα χρόνια που έχουν περάσει, εξακολουθεί να «παλεύει» με το παρελθόν της.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Οι αποκαλύψεις της Μόνικα Λεβίνσκι για τη σχέση με τον Κλίντον

Η Μόνικα Λεβίνσκι έγραψε στο Vanity Fair για τον αντίκτυπο που είχε το κίνημα #metoo, αλλά και για την κατάχρηση εξουσίας στο εργασιακό περιβάλλον με βάση την προσωπική της ιστορία με τον τέως αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

Στο ξεκίνημα της σχέσης τους, λίγα χρόνια πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου το 1998, η Λεβίνσκι ήταν μόλις 22 ετών και εργαζόταν ως ασκούμενη στον Λευκό Οίκο. Όπως λέει η ίδια, μόλις τώρα, αρχίζει να συνειδητοποιεί τις περιπλοκές και τη δυναμική της εξουσίας στις επαφές της με τον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον.

«Μέχρι πρόσφατα (σε ευχαριστώ Χάρβεϊ Γουάινστιν), οι ιστορικοί δεν είχαν καν επεξεργαστεί ούτε αναγνωρίσει εκείνη την χρονιά "ντροπής και θεάματος"», γράφει η Λεβίνσκι.

"Όμως πλέον, ολοένα και περισσότερες γυναίκες εναντιώνονται στην κουλτούρα της σεξουαλικής παρενόχλησης, βοηθώντας και την ίδια να εξετάσει τι συνέβη τότε, μέσα από ένα νέο πρίσμα", προσθέτει, επισημαίνοντας πως αν και στη σχέση της με τον Κλίντον δεν υπήρξε κανενός είδους σεξουαλική επίθεση, κατά την ίδια, επρόκειτο για μία τρανταχτή περίπτωση «χυδαίας κατάχρησης εξουσίας».

Η Λεβίνσκι, που διαγνώστηκε με μετατραυματική διαταραχή του στρες, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, αποκαλύπτει πως εξακολουθεί να «παλεύει» με το παρελθόν της.

«Ο λόγος που παραμένει δύσκολο, είναι επειδή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζα τα ψέματα που με σκιαγραφούσαν ως μία ασταθή προσωπικότητα», υπογραμμίζει η Λεβίνσκι, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τα κινήματα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και το θάρρος των γυναικών που μιλούν ανοικτά για το πρόβλημα αυτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ 08 Μαϊ 2024 | 20:48

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε live την άφιξη του Belem με την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Στο ιστιοφόρο, το οποίο διέσχισε τη Μεσόγειο επί 12 ημέρες, βρίσκεται και μία Ελληνίδα, η Αναστασία Σκιαδά

ΘΛΙΨΗ 08 Μαϊ 2024 | 19:34

Δίχως τέλος η τραγωδία στη Βραζιλία: Στους 100 οι νεκροί από τις πλημμύρες- 128 άνθρωποι συνεχίζουν να αγνοούνται

Δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, από τις πρωτόγνωρες σε ένταση πλημμύρες που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ 08 Μαϊ 2024 | 15:21

Τι κάνει σήμερα η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς- Ο γάμος με τον συμπρωταγωνιστή της σε ταινίες ενηλίκων και το ράντσο- δώρο

Η 45χρονη πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς γνωρίστηκε με τον Τραμπ το 2006. Σήμερα, είναι το πρόσωπο κλειδί στην πιο σημαντική δίκη με κατηγορούμενο πρώην πρόεδρο.

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 08 Μαϊ 2024 | 15:02
ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 08 Μαϊ 2024 | 13:22

Αλυσιδωτή εξάπλωση των φοιτητικών κινητοποιήσεων υπέρ των Παλαιστινίων: Μετά τις ΗΠΑ και σε Παρίσι, Άμστερνταμ, Βερολίνο

Φοιτητές διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων ζητώντας από τις διοικήσεις των πανεπιστημίων τους να διακόψουν τις συνεργασίες με εταιρείες και φορείς ισραηλινών συμφερόντων.

ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ 08 Μαϊ 2024 | 13:05
ΕΡΕΥΝΑ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 08 Μαϊ 2024 | 12:19

Απίστευτη ηλεκτρονική απάτη με 800.000 θύματα από κινέζικο eshop - Πώς εξαπατούσαν με δήθεν επώνυμα προϊόντα

Τα πρώτα fake ηλεκτρονικά καταστήματα του συγκεκριμένου δικτύου εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο το 2015.

ΗΠΑ 08 Μαϊ 2024 | 10:01

Δίκη Τραμπ: "Του έδωσα ξυλιές με ένα περιοδικό, δεν έβαλε προφυλακτικό" - Πικάντικες αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς

Ο Τραμπ κατηγορείται πως απέκρυψε το γεγονός ότι έδωσε 130.000 δολάρια στην πρώην πορνοστάρ για να εξαγοράσει τη σιωπή της πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΜΑΣ 08 Μαϊ 2024 | 07:07

Κόλαση στη Ράφα: Επτά νεκροί από βομβαρδισμούς - Οι ΗΠΑ ανέστειλαν την παράδοση βομβών στο Ισραήλ

Ισραηλινός αεροπορικός βομβαρδισμός σκότωσε επτά ανθρώπους και τραυμάτισε πολλούς άλλους τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Γάζας.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ 07 Μαϊ 2024 | 23:46
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ 07 Μαϊ 2024 | 22:14

Η Χαμάς ζητά από το Ισραήλ να σταματήσει η επίθεση στη Ράφα - Κρίσιμες διαπραγματεύσεις στο Κάιρο για εκεχειρία

Οι διαμεσολαβητές της Αιγύπτου, του Κατάρ και των ΗΠΑ διεξάγουν συζητήσεις σήμερα στο Κάιρο με τη Χαμάς με στόχο μια εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΣΡΑΗΛ 07 Μαϊ 2024 | 20:44

Νετανιάχου: Η πρόταση εκεχειρίας της Χαμάς απέχει μακράν από τις απαιτήσεις μας - Περιορισμένη η επιχείρηση στη Ράφα

Ο Λευκος Οίκος εκτιμά ότι "πολύ σύντομα" θα υπάρξει τελική συμφωνία για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών στο Κάιρο.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 07 Μαϊ 2024 | 19:17

Η Ντάνιελς καταθέτει στη δίκη Τραμπ: "Με υποδέχτηκε με σατέν πιτζάμες, είπε ότι δεν κοιμάται καν στο ίδιο δωμάτιο με τη Μελάνια"

Η Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει ότι έλαβε 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τη σεξουαλική σχέση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.